Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Krulik1 ja robiłam badania w krakowie i załatwiłam wszystko w jeden dzień

Badania krwi i rtg robiłam w lekarskiej spółdzielni pracy na rynku, i nie było z tym problemu

a u lekarza byłam w centermedzie na łazarza u dr. Russera

To czego tak smiesznie pisze ze w krakowie wyniki sa drugiego dnia i pozniej trzeba sie umówić na badania ogólne juz nie wiem co robic i gdzie sie rejestrowac czy kraków bo tu mam blizej i bylo by lepiej czy warszawa

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

A udzielcie mi jeszcze takiej odpowiedzi czy zapytanie o niekaralnosc trzeba wyslac do krk do warszawy czy moge isc do sadu w rzeszowie kupic znaczek i od reki mi wydaza zaswiadczenie. Jezeli trzeba to wysłać ile sie czeka na ich odpowiedz bo jak to urzad maja 30dni na to i czy pisał ktos tam w punkcie 11 i 13 cos bo nie wiem

Napisano

To czego tak smiesznie pisze ze w krakowie wyniki sa drugiego dnia i pozniej trzeba sie umówić na badania ogólne juz nie wiem co robic i gdzie sie rejestrowac czy kraków bo tu mam blizej i bylo by lepiej czy warszawa

Może po prostu zadzwoń i zapytaj?

Napisano

A udzielcie mi jeszcze takiej odpowiedzi czy zapytanie o niekaralnosc trzeba wyslac do krk do warszawy czy moge isc do sadu w rzeszowie kupic znaczek i od reki mi wydaza zaswiadczenie. Jezeli trzeba to wysłać ile sie czeka na ich odpowiedz bo jak to urzad maja 30dni na to i czy pisał ktos tam w punkcie 11 i 13 cos bo nie wiem

to wszystko było już omawiane kilka stron wczesniej. idziesz do sądu, kupujesz znaczek, naklejasz go na wniosek i wysyłasz zapytanie do KRK w Warszawie. i o ile się nie mylę na zaświadczenie czeka się około 14 dni.

Napisano

Nie trzeba czekać aż Kentucky wyśle papiery przed wysłaniem tych ściągniętych? Myślicie, że źle będzie jak wpiszę w rubryce High School Diploma zamiast Degre to degree? Zastanawia mnie to tego, że powyżej w zaznaczonym polu ukończonej edukacji jest High School diploma. A jeśli chodzi o zdjęcię to u fotografa powiedzieć, że takie jak do wizy amerykańskiej 51mm na 51mm ? Czy mówiliście, że do green card? Dzięki za odpowiedzi, jesteście super :)

Napisano

Hej!! Mam jeszcze jedno pytanie , jesli chodzi o pyt 32 "list below all employment for the last 10 years"

I podpunkty Employer, location , job titlle , i czy tutaj mam wpisywac pelne adreesy Location czy tylko np. Warszawa, i Employer np. restaurant 'Torino" i te caly adres?? z kodem i pracodawcy adres prosze o Pomoc!!!!???? Mam Metlik :(((

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...