bobot48 Napisano 20 Maja 2012 Zgłoś Napisano 20 Maja 2012 Ja mam pytanie odnosnie losowania. Jestem teraz w usa i nie mam ze soba tych numerow co trzeba podac aby sprawdzic czy zostalem wylosowany czy tez nie i tu moje pytanie czy jak wroce w czerwcu to nie bedzie za pozno chodzi mi o jakies dalsze formalnosci w razie gdybym zostal wylosowany?. Z gory dziekuje za odp.
sly6 Napisano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2012 czerwiec ale poczatek czy tez koniec miesiaca do tego bedziesz umial szybko wypelnic dokumenty,zrobic fotografie widziales moze juz formularze ?zapoznaj sie moze z tym dobrze aby na szybko wyslac papiery.
bobot48 Napisano 20 Maja 2012 Zgłoś Napisano 20 Maja 2012 Wracam 5 czerwca. A do kiedy trzeba wyslac te papiery?
sly6 Napisano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2012 czym wczesniej tym lepiej ..dlatego tez jak przylecisz to zrob to szybko jak tylko to bedzie mozliwe. mozesz i w pazdzierniku wyslac papiery ale wtedy czy mozesz byc zaproszony na rozmowe to inna sprawa..
jaroamg Napisano 21 Maja 2012 Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Witam Wysłałem formularze DSP-122 i DS-230 do USA lecz załączyłem tylko jedno zdjęcie zamiast 2. Czy to mnie dyskwalifikuje?
Sun Napisano 21 Maja 2012 Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Witam Wysłałem formularze DSP-122 i DS-230 do USA lecz załączyłem tylko jedno zdjęcie zamiast 2. Czy to mnie dyskwalifikuje? Spróbuj do nich napisać maila i wysłać zdjęcia drogą elektroniczną, powinno być ok. ( przynajmniej tak na zdrowy rozsądek się mi wydaje )
jaroamg Napisano 21 Maja 2012 Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 pisz do Kentucky,znasz e-mail? pisz do Kentucky,znasz e-mail? Możesz mi podać? Spróbuj do nich napisać maila i wysłać zdjęcia drogą elektroniczną, powinno być ok. ( przynajmniej tak na zdrowy rozsądek się mi wydaje ) Spróbuj do nich napisać maila i wysłać zdjęcia drogą elektroniczną, powinno być ok. ( przynajmniej tak na zdrowy rozsądek się mi wydaje ) Dzięki
sly6 Napisano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html na samym poczatku masz jak masz pisac i gdzie
jupiter Napisano 22 Maja 2012 Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 hej witajcie ciekaw jestem czy ktos z Was pisał juz o potwierdzenie do kentacky czy doszedł list i czy dostaliscie jakąś odpowiedź, ja dopiero wysłałem i nawet niewiem ile ten list moze iść !!!?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.