OLUDOMI Napisano 10 Października 2013 Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Gratuluję Oludomi znalezienia lepszej pracy Mam pytanie - czy to, ze ukonczylam liceum w USA (roczna wymiana miedzynarodowa) bedzie mi pomocne w znalezienu pracy biurowej? Czy to wlasciwie nie ma znaczenia? cóż Ci mogę napisać jedynie to co ja uważam po obserwacji 3 miesięcznej jeżeli dzięki temu twój angielski jest na poziomie C1 to twoje liceum w USA jest pomocne, ja np nie mogłam znaleźć pracy bo nie pracowałam nigdzie na terenie USA i poszłam do sklepu na kasę na 3 tygodnie, potem zrezygnowałam ze względów zdrowotnych znałam prace za pośrednictwem a potem już sama poszukam coś lepszego ofert prac jest dużo co chwile mam oferty ale odmawiam gdyż wiem, że i tak angielski mnie nie puszcza na tyle mój ang jest na B2 i dlatego idę do COMMUNITY COL. by się podciągnąć :) takie moje zdanie
serafina Napisano 10 Października 2013 Zgłoś Napisano 10 Października 2013 no właśnie, początki są zawsze ciężkie, ale po jakimś czasie są nadzieje Pozdrawiam!
KaeR Napisano 10 Października 2013 Zgłoś Napisano 10 Października 2013 cóż Ci mogę napisać jedynie to co ja uważam po obserwacji 3 miesięcznej jeżeli dzięki temu twój angielski jest na poziomie C1 to twoje liceum w USA jest pomocne, ja np nie mogłam znaleźć pracy bo nie pracowałam nigdzie na terenie USA i poszłam do sklepu na kasę na 3 tygodnie, potem zrezygnowałam ze względów zdrowotnych znałam prace za pośrednictwem a potem już sama poszukam coś lepszego ofert prac jest dużo co chwile mam oferty ale odmawiam gdyż wiem, że i tak angielski mnie nie puszcza na tyle mój ang jest na B2 i dlatego idę do COMMUNITY COL. by się podciągnąć :) takie moje zdanie OLUDOMI, B2 to nie jest poziom FCE? Jeśli Twój poziom to B2 i jest niewystarczający to gdzie Ty chcesz pracować? W NASA? ;>
OLUDOMI Napisano 10 Października 2013 Zgłoś Napisano 10 Października 2013 nie wiem jaki to jest poziom czy FCE czy nie ale co się wtrącasz?? przepraszam co cie to w ogóle obchodzi? Może będę pracować na MARSIE !!!! na planecie gdzie są sami mężczyźni każdy ma inne doświadczenie i radziłabym nie pisać głupich komentarzy, ja się do nikogo nie wpierdzielam !!! a już na pewno nie do Ciebie !!
KaeR Napisano 10 Października 2013 Zgłoś Napisano 10 Października 2013 No z takim prostackim nastawieniem jaki prezentujesz, to rzeczywiście praca w handlu to za wysokie progi, bo USA temperuje chamów bardzo szybko. Może warto się nauczyć czytać ze zrozumieniem w ojczystym języku. Przeczytaj mojego posta jeszcze raz. Widzisz jakąś złośliwość? Zauważyłem, że poziom B2 jest dość wysoki, żeby poradzić sobie w większości zawodów. Zauważ, że piszesz na otwartym forum i każdy ma prawo skomentować każdego posta.
OLUDOMI Napisano 10 Października 2013 Zgłoś Napisano 10 Października 2013 no ale nie w chamski sposób który ty reprezentujesz i widzę dużą złośliwość w twoim poście! Masz swoje zdanie na ten temat, a ja mam swoje. pozdrawiam
KaeR Napisano 10 Października 2013 Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Wskaż mi chamstwo w moim poście.
OLUDOMI Napisano 10 Października 2013 Zgłoś Napisano 10 Października 2013 czytaj ze zrozumieniem swój post! nie wiesz, że zanim coś napiszesz trzeba sto razy pomyśleć jak to ktoś odbierze?
Justi_87 Napisano 10 Października 2013 Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Oludomi, chyba czas dorosnąć... Poza tym to, co napisał KaeR to raczej komplement niż złośliwość.
OLUDOMI Napisano 10 Października 2013 Zgłoś Napisano 10 Października 2013 .......róbcie co chcecie mam ważniejsze rzeczy do robienia niż kłócenie o byle co. ja się nie wtrącam w czyjeś wypowiedzi i życzyłabym sobie tego samego!! któryś raz z kolei to forum słynie z krytykowania nie tylko mnie ale też innych forumowiczów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.