sly6 Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 najwczesniej mozesz wyjechac do USA majac koperte z wiza ,ktora dostaniesz DHL I teraz mozesz poleciec na pare dni i wrocic ale wtedy kto odbierze GC ze skrzynki,numer SSN? kolejna sprawa to jak chcesz tak poleciec to moze pomysl w USA nad tzw bialym paszportem . A i tak wjazd i wyjazd ma byc 1 razowy czy tez tak planujesz latac sobie ,jakbys mial wize turystyczna?
roy54 Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja jestem przykładem dla ktorego te drzwi otworzyły się na chwilę .W 2005 r wylosowałem miałem numer ponad 25 tys mniej niz 26 tys i nie starczyło dla mie wiz to był rekordowy rok chyba ponad 6 tys osob z Polski wylosowało. Przykre co ciekawe jak bedzie teraz.
Pacowsky Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2012 roy, ok wylosowali Cie czyli na początku euforia , w jakim momencie dowiedziales się że green card Cie ominie ? poniosłes jakieś koszty do tego momentu ? Jedyne co się boje właśnie to tej kasy którą można stracić na końcu..hmm chyba że źle to pojmuje wszystko
sly6 Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2012 a no zle pojmujesz i chyba nie czytales za bardzo forum ,,bo bys wiedzial ze koszta sie ponosi ale badania medyczne-koszt wizy ale wtedy Cie juz wzywaja na rozmowe... a tak koszta jakie masz to znaczki pocztowe aby odeslac formularze i zdjecia ...
Pacowsky Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2012 sly czytam to forum jak biblie miałem namyśli że idąc na rozmowę musisz mieć juz wszystkie badania porobione ? a i tak nie masz 100 % ze pozytywnie rozpatrzą Twoją probe ? , byc moze tej zasadniczej kwestii nie doczytałem dokładnie - ale obiecuje poprawę
sly6 Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2012 dobrze doczytales ale aby wizy nie otrzymac musisz miec cos nie tak z prawem,pobytem dawniejszym -praca nielegalna jak dojda,ze zdrowiem..to sa podstawy to nie wiza turystyczna i rozmowa ale i tak nalezy sie do tego przygotowac bo to nie kupon z loterii ze sie pokazuje i ma byc wiza juz ktos to napisal,nalezy isc wyluzowanym-usmiechnietym ale wiedziec co sie chce
sly6 Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 jestes chyba 1 osoba na tym forum co pisze o tym,dziekuje za to..bo pisaly osoby ze wylosowaly i dostaly wizy lub tez ze nie zostaly wylosowane a teraz zycze powodzenia aby teraz Ci sie udalo pamietasz ten czas jak sie czekalo od maja do lipca na koperte czy sie zostalo wylosowanym,codziennie sprawdzanie skrzynki pocztowej a teraz sprawdza sie przez strone www czy sie wygralo mniejszy stress
ilya_ Napisano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2012 info z us embassy Sprawdzenie status aplikacji w dv 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k_OAYU1bvjo
marcin26 Napisano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2012 Znalazłem na yt filmik jak sprawdzić swój status Dv lottery. Może komuś się przyda i nie życzę nikomu z tego forum zobaczenia takiej oto treści wiadomości: "HAS NOT BEEN SELECTED" Jutro napiszę jaką ja treść wiadomości otrzymałem, po sprawdzeniu statusu. Nie zależnie od tego jaki będzie. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia
sly6 Napisano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Maja 2012 Janek to jest nowosc od kiedy jest loteria i mozna tutaj sie domyslac .Bo np Polacy beda brac w tym udzial czy tez nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.