ilya_ Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2012 A idzie kupić wizę ?? napisz na priv, cos pomyslimy [ oczywiscie odplatnie ] pomoglem juz wielu osobom...wizy, zielone karty, nielegal, przekraczanie granicy przez meksyk,kanade...
jkb Napisano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 A może E-2, jak masz taki łeb do działalności
ilya_ Napisano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 wszystkie wizy jak juz pisalem jesli chcesz to nawet zalatwie papiery na księdza i na religijną :)
kzielu Napisano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 wszystkie wizy jak juz pisalem jesli chcesz to nawet zalatwie papiery na księdza i na religijną :) A dla afganskich tlumaczy co pozniej maja p******ne bo pomagali okupantom ? (sa takie ;-) )
ilya_ Napisano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 A dla afganskich tlumaczy co pozniej maja p******ne bo pomagali okupantom ? (sa takie ;-) ) hehehehehe,..... wtf? nie znam joanno30 jesli interesuje Cie azyl w us (i jest Ci w pl tak zle [ no tak władza przesladuje ] ) to wal na priv dobra.......zarty zartami ale patrykgiel - wizy nie kupimy, nie probuj nawet szukac w necie...bo nawet jak znajdziesz kogos tzn ze Cie bedzie w konia robil i chcial wyciągnąc kase... podejrzewam tez, ze twoj pomysl zamieszkania w miami jest chwilowym pomyslem...pewnie pod wplywem jakiejs tam chwili wpadlo Ci do glowy: "zamieszkajmy na florydzie!"... po miesiącu Ci przejdzie...zreszta co jakis czas ktos tu się pojawia: miami, santa monica, santa cos tam, la, lv, sf, ny, itp itd, a potem ta osoba znika od zawsze interesujesz sie florydą ? co ja polecam? polecam pojechac turystycznie
patrykgiel Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 Powiem tak, zawsze chciałem mieszkać tam gdzie nie ma zimy, bo jej nienawidze i jak tylko przychodzi jesień to ja dostaję szoku. Moje typy to były chorwacja na początku hiszpania. Ale tu problemem zawsze był język. A angielskiego uczę się już 11 lat. Wiem że w szkołach nie umieją uczyć bo to prawda, Obojętnie jakiego amerykanina zapytamy czy dobrze wypowiedzieliśmy zdanie w czasie np. past simple, to on zrobi wielkie oczy i po chwili myślenia stwierdzi "gdzieś w szkole kiedyś o tym było"
ilya_ Napisano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 no tak - jedynym wyjsciem bedzie tutaj raczej loteria dv - zapoznaj sie z tym... no i np slub z obywatelem...
sly6 Napisano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 slub z obywatelka moze tez byc z rezydentka ale wtedy okres oczekiwania na wize na pobyt staly bedzie dluzsze
patrykgiel Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 A czy np. wykształcenie średnie bez matury może być ?? Interesuje mnie jeszcze jedna rzecz np. przykładowo wygrałem wize DV czy muszę jechać do US czy nie, czy mogę ją wykorzystać później??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.