Skocz do zawartości

Floryda - Miami Czy Warto ?

patrykgiel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A idzie kupić wizę ??

napisz na priv, cos pomyslimy [ oczywiscie odplatnie ] :)

pomoglem juz wielu osobom...wizy, zielone karty, nielegal, przekraczanie granicy przez meksyk,kanade...

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

wszystkie wizy jak juz pisalem

jesli chcesz to nawet zalatwie papiery na księdza i na religijną :) :)

A dla afganskich tlumaczy co pozniej maja p******ne bo pomagali okupantom ? (sa takie ;-) )

Napisano

A dla afganskich tlumaczy co pozniej maja p******ne bo pomagali okupantom ? (sa takie ;-) )

hehehehehe,..... wtf? nie znam

joanno30 jesli interesuje Cie azyl w us (i jest Ci w pl tak zle [ no tak władza przesladuje ] ) to wal na priv

dobra.......zarty zartami ale patrykgiel - wizy nie kupimy, nie probuj nawet szukac w necie...bo nawet jak znajdziesz kogos tzn ze Cie bedzie w konia robil i chcial wyciągnąc kase...

podejrzewam tez, ze twoj pomysl zamieszkania w miami jest chwilowym pomyslem...pewnie pod wplywem jakiejs tam chwili wpadlo Ci do glowy: "zamieszkajmy na florydzie!"... po miesiącu Ci przejdzie...zreszta co jakis czas ktos tu się pojawia: miami, santa monica, santa cos tam, la, lv, sf, ny, itp itd, a potem ta osoba znika :)

od zawsze interesujesz sie florydą ?

co ja polecam?

polecam pojechac turystycznie :)

Napisano

Powiem tak, zawsze chciałem mieszkać tam gdzie nie ma zimy, bo jej nienawidze i jak tylko przychodzi jesień to ja dostaję szoku.

Moje typy to były chorwacja na początku hiszpania. Ale tu problemem zawsze był język. A angielskiego uczę się już 11 lat. Wiem że w szkołach nie umieją uczyć bo to prawda, Obojętnie jakiego amerykanina zapytamy czy dobrze wypowiedzieliśmy zdanie w czasie np. past simple, to on zrobi wielkie oczy i po chwili myślenia stwierdzi "gdzieś w szkole kiedyś o tym było"

Napisano

A czy np. wykształcenie średnie bez matury może być ??

Interesuje mnie jeszcze jedna rzecz np. przykładowo wygrałem wize DV czy muszę jechać do US czy nie, czy mogę ją wykorzystać później??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...