ania j. Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 Ja użyłem zdjęć z ubiegłorocznej loterii ,tylko zmieniłęm date. a jak zmienić datę?
PawellitoWawa1983 Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 Nadal nic nie wiadomo jeśli chodzi o dodatkowe losowanie ?
pacio177 Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 Co do zniesienia wiz to nie wiem po co sie polacy o to tak staraja... przeciez to tylko wizy turystyczne, prawda jest taka, ze 90% polaków i tak nie stac na wakacje w stanach wiec o co tyle halasu? Wydaje mi sie, ze wiekszosc mysli, ze jak zniosa wizy te ze beda mogli tam pracowac jak w Europie... Ile w tutaj w Anglii sie nasluchalem glupot, ze wezma sobie brytyjskie obywatelstwo i potem do kanady lub usa... Podziękuj propagandowym polskim mediom , własnie tak to sie robi , napierdziela sie o zniesieniu wiz a nie mówi sie nic na temat tego co zyskamy dzieki braku wiz... czyli prawie nic, moze oprócz płaczących polakó w samolotach zawróconych z lotniska a jak zmienić datę? otwierasz zdjęcie w paincie , poczym klikasz "zapisz jako"
November_Rain Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 Witam...mam nadzieję, że mi pomożecie. Aplikowałam w zeszłym roku na DV2013 i nie zostałam wylosowana, ale chciałabym sprawdzić jak po tym "magicznym dolosowywaniu". Niestety nie otwiera mi się ta strona zarówno w Chrome jak i Explorer. Czy to możliwe, że już zamknęli możliwość sprawdzania swojej aplikacji na Dv2013?
Sun Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 Nadal nic nie wiadomo jeśli chodzi o dodatkowe losowanie ? Z tego co wiem to będzie w maju 2013 November rain - spróbuj z innego kompa. Na moim też się nie otwiera, na tablecie już tak.
PawellitoWawa1983 Napisano 30 Października 2012 Zgłoś Napisano 30 Października 2012 UUU, znowu jestem nie pocieszony, dzięki za info.
Dorian Napisano 30 Października 2012 Zgłoś Napisano 30 Października 2012 Witam wszystkich. Nadzieja nigdy nie umiera , jeśli ktoś naprawdę czegoś chce ,oczywiście stara się i robi wszystko w tym kierunku oraz wieży w to, to mu się uda . Amerykanie mówią „Boże Błogosław Amerykę”. Ja mysile, że Pan im błogosławi i nam też, Tylko Amerykanie niewstydną się głośno o to Boga pość. Więc więcej wiary z pomocą Bożą uda się wszystkim co naprawdę w tą wieżą i tego pragną .
koli773 Napisano 30 Października 2012 Zgłoś Napisano 30 Października 2012 Witam wszystkich. Nadzieja nigdy nie umiera , jeśli ktoś naprawdę czegoś chce ,oczywiście stara się i robi wszystko w tym kierunku oraz wieży w to, to mu się uda . Amerykanie mówią „Boże Błogosław Amerykę”. Ja mysile, że Pan im błogosławi i nam też, Tylko Amerykanie niewstydną się głośno o to Boga pość. Więc więcej wiary z pomocą Bożą uda się wszystkim co naprawdę w tą wieżą i tego pragną . In God We Trust
Joanna30 Napisano 30 Października 2012 Zgłoś Napisano 30 Października 2012 oraz wieży w to w tą wieżą Super, super, tylko chyba nie o taką wieżę (wiarę?) Ci chodziło...
Bezimienia8 Napisano 30 Października 2012 Zgłoś Napisano 30 Października 2012 btw co do zniesienie wiz dla polaków jestem zdecydowanie przeciwna, to nam nic nie da. Teraz na lotniksu w usa wbijaja głównie wize wjazdowa na 6 miesiecy po zniesieniu wiz bedzie mozna przybywac legalnie tlko 3 miesiace potem zostanie sie nielegalnie....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.