dave. Napisano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 Wybaczcie - nie odwiedzałem tematu przez dwa dni, ponieważ nie miałem na to czasu, ale właśnie nadrobiłem zaległości. Tak, nie brakuje osób, które po tygodniu pobytu w innym kraju "zapominają" rodzimego języka... Znam osobę, która wyjechała do UK na bodajże rok, może nawet mniej - po powrocie zachwalała sobie "chickeny" i nie chciała jeść niczego innego Rzeczywiście, nawiązując do opowieści Pauliny_89, trzeba podążać za marzeniami - w końcu po to się żyje Może obrałem sobie dosyć... Trudny cel, ale trzeba myśleć pozytywnie - w kategoriach "da się to zrobić". W końcu skoro tylu Polaków mogło...
sly6 Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 dave. ale problem jest maly lub tez duzyy taki ze Ci Polacy mogli-mieli mozliwosc a TY mozesz tego nie miec chyba ze tak kochasz stany ze znajdziesz sobie dziewczyne-kobiete z amerykanskim obywatelstwem i moze cos z tego bedzie bo samo liczenie na loterie to za malo aby cos wyszlo z USA..to jest tak jakbym liczyl ze wygram w lotto a nie robil bym nic innego-nie pracowal bo moze wygram I pamietaj takie historie super sie czyta ale jak kto bedzie z Toba to juz inna historia i pamietaj to dobrze,wbij sobie w pamiec takie cos ile razy ja myslalem i nie zle przez takie cos wpadlem czy to w Polsce czy tez po za Polska,,bo ktos dostal pomoc,znalazal odpowiednie osoby ale ja nie znalazlem wiec musze cos innego robic ,zyc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.