buraq Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Witam wszystkich forowiczów. Zostałem wylosowany, dokumenty wysłałem jednak po fakcie zorientowałem się że nie napisałem zarówno na kopercie jak i na dokumentach mojego case number, jak sądzicie - co robić ? Czy jestem przekreślony z góry czy próbować się kontaktować i wyjaśniać sprawę ? Nadmienię że do koperty włożyłem wydrukowany kod kreskowy z moim case numberem oraz wszystkimi danymi. Pozdrawiam wszystkich
viciu080 Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Witam wszystkich forowiczów. Zostałem wylosowany, dokumenty wysłałem jednak po fakcie zorientowałem się że nie napisałem zarówno na kopercie jak i na dokumentach mojego case number, jak sądzicie - co robić ? Czy jestem przekreślony z góry czy próbować się kontaktować i wyjaśniać sprawę ? Nadmienię że do koperty włożyłem wydrukowany kod kreskowy z moim case numberem oraz wszystkimi danymi. Pozdrawiam wszystkich Wejdź pod link który wskazała Joanna30
buraq Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Wejdź pod link który wskazała Joanna30 Dzięki wielkie
nn11 Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Witam, Niestety przepadł mi Confirmation Number (za wszelkiego rodzaju pouczenia że trzeba bylo go od razu wydrukować z góry dziękuję ) czy w tym przypadku istnieje jakakolwiek mozliwość sprawdzenia statusu losowania? Nr przepadł mi jeszcze w tamtym roku,utrata danych z dysku, niestety wszelkie próby jego odzyskania nie powiodły się...jak wiadomo nadzieja umiera ostatni,może akurat ;-) Gratulacje dla wylosowanych ,niewylosowani głowa do góry uda sie nastepnym razem! pozdrawiam !
mikun Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Witam, Niestety przepadł mi Confirmation Number (za wszelkiego rodzaju pouczenia że trzeba bylo go od razu wydrukować z góry dziękuję ) czy w tym przypadku istnieje jakakolwiek mozliwość sprawdzenia statusu losowania? Nr przepadł mi jeszcze w tamtym roku,utrata danych z dysku, niestety wszelkie próby jego odzyskania nie powiodły się...jak wiadomo nadzieja umiera ostatni,może akurat ;-) Gratulacje dla wylosowanych ,niewylosowani głowa do góry uda sie nastepnym razem! pozdrawiam ! na oficjalnej stronie loterii masz instrukcje co zrobic jak zgubiło sie numer, pierwsz strona napisane jak byk forgot confirmation number, trochę wysiłku nie zaszkodzi...
sly6 Napisano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 strona dla n11 https://www.dvlottery.state.gov/%28S%28yq2kxs55wd4equ55kzmwyk55%29%29/Secure/RetrieveConfirmation.aspx
rynr Napisano 11 Maja 2013 Zgłoś Napisano 11 Maja 2013 dziwne, nie ma wyników w podziale na kraje w czerwcowym VB
nn11 Napisano 11 Maja 2013 Zgłoś Napisano 11 Maja 2013 strona dla n11 https://www.dvlotter...nfirmation.aspx A friend in need is a friend indeed! Wielkie dzieki sly6, gdzieś w necie znalazłem info że bez numer nic sie nie wskura wiec szłem tropem jego odzyskanie z mojego komputer gdyż sprawa jego utracenia była na prawdę dziwna,ale to już inna historia... niestety tym razem się nie udało, zobaczymy co przyniesie dv 2015. pozdro!
sly6 Napisano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 tak bylo rok temu w dv 2013 ze bez numeru nie dalo sie nic zrobic . w tym roku jest inaczej tzn na dv 2014
niki2 Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2013 Witam - jakie zapytanie wysylacie o potwierdzenie otrzymana wyslanych dokumentow?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.