Skocz do zawartości

Loteria Wizowa Dv-2014

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich forowiczów. Zostałem wylosowany, dokumenty wysłałem jednak po fakcie zorientowałem się że nie napisałem zarówno na kopercie jak i na dokumentach mojego case number, jak sądzicie - co robić ? Czy jestem przekreślony z góry czy próbować się kontaktować i wyjaśniać sprawę ? Nadmienię że do koperty włożyłem wydrukowany kod kreskowy z moim case numberem oraz wszystkimi danymi. Pozdrawiam wszystkich :)

• Odpowiedzi 820
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam wszystkich forowiczów. Zostałem wylosowany, dokumenty wysłałem jednak po fakcie zorientowałem się że nie napisałem zarówno na kopercie jak i na dokumentach mojego case number, jak sądzicie - co robić ? Czy jestem przekreślony z góry czy próbować się kontaktować i wyjaśniać sprawę ? Nadmienię że do koperty włożyłem wydrukowany kod kreskowy z moim case numberem oraz wszystkimi danymi. Pozdrawiam wszystkich :)

Wejdź pod link który wskazała Joanna30

Napisano

Witam,

Niestety przepadł mi Confirmation Number (za wszelkiego rodzaju pouczenia że trzeba bylo go od razu wydrukować z góry dziękuję ) czy w tym przypadku istnieje jakakolwiek mozliwość sprawdzenia statusu losowania?

Nr przepadł mi jeszcze w tamtym roku,utrata danych z dysku, niestety wszelkie próby jego odzyskania nie powiodły się...jak wiadomo nadzieja umiera ostatni,może akurat ;-)

Gratulacje dla wylosowanych ,niewylosowani głowa do góry uda sie nastepnym razem!

pozdrawiam !

Napisano

Witam,

Niestety przepadł mi Confirmation Number (za wszelkiego rodzaju pouczenia że trzeba bylo go od razu wydrukować z góry dziękuję ) czy w tym przypadku istnieje jakakolwiek mozliwość sprawdzenia statusu losowania?

Nr przepadł mi jeszcze w tamtym roku,utrata danych z dysku, niestety wszelkie próby jego odzyskania nie powiodły się...jak wiadomo nadzieja umiera ostatni,może akurat ;-)

Gratulacje dla wylosowanych ,niewylosowani głowa do góry uda sie nastepnym razem!

pozdrawiam !

na oficjalnej stronie loterii masz instrukcje co zrobic jak zgubiło sie numer, pierwsz strona napisane jak byk forgot confirmation number, trochę wysiłku nie zaszkodzi...

Napisano

A friend in need is a friend indeed!

Wielkie dzieki sly6, gdzieś w necie znalazłem info że bez numer nic sie nie wskura wiec szłem tropem jego odzyskanie z mojego komputer gdyż sprawa jego utracenia była na prawdę dziwna,ale to już inna historia... niestety tym razem się nie udało, zobaczymy co przyniesie dv 2015.

pozdro!

• 2 miesiące później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...