mi0706 Napisano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 ja też w sobote dotarłam do usa. airberlin wbrew opiniom, które czytałam wcale nie jest taki straszny. lądowałam w chicago a cała procedura trwała dosłownie (!!) 15 min. póki co wciąż czuję mały jet lag ale miejmy nadzieję, że szybko minie. no to widzę, że już na miejscu! I jak tam? Jakie plany?
Tim Napisano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 ja też w sobote dotarłam do usa. airberlin wbrew opiniom, które czytałam wcale nie jest taki straszny. lądowałam w chicago a cała procedura trwała dosłownie (!!) 15 min. póki co wciąż czuję mały jet lag ale miejmy nadzieję, że szybko minie. Super że wszystko dobrze i sprawnie poszło, Gratulacje, koniecznie opisz nam coś więcej, jak wrażenia i pierwsze dni
haneczka019 Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 ja też w sobote dotarłam do usa. airberlin wbrew opiniom, które czytałam wcale nie jest taki straszny. lądowałam w chicago a cała procedura trwała dosłownie (!!) 15 min. póki co wciąż czuję mały jet lag ale miejmy nadzieję, że szybko minie. Justi_87, a gdzie czytałaś te opinie na temat tych linii lotniczych? Te, które ja o nich czytałam, były raczej pozytywne. Ja lecę nimi za 3 tygodnie, dlatego tak dopytuję . Powodzenia w "nowym" życiu .
Mike83 Napisano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 Którego koleżanko lecisz dokładnie? Bo ja lece nimi za 2,5 tygodnia Może ten sam samolot z przsiadką w Berlinie.
Justi_87 Napisano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 Justi_87, a gdzie czytałaś te opinie na temat tych linii lotniczych? Te, które ja o nich czytałam, były raczej pozytywne. Ja lecę nimi za 3 tygodnie, dlatego tak dopytuję . Powodzenia w "nowym" życiu . Generalnie, jak wpisałam w google airberlin reviews to nie były one zbyt pochlebne (przykładowo: http://www.airlinequality.com/Forum/berlin-1.htm), ale tak, jak mówię - nie było tak źle. obsługa była bardzo miła.
haneczka019 Napisano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2013 Którego koleżanko lecisz dokładnie? Bo ja lece nimi za 2,5 tygodnia Może ten sam samolot z przsiadką w Berlinie. 13-ego . Generalnie, jak wpisałam w google airberlin reviews to nie były one zbyt pochlebne (przykładowo: http://www.airlinequ...um/berlin-1.htm), ale tak, jak mówię - nie było tak źle. obsługa była bardzo miła. Ja czytałam tylko kilka i trafiłam, akurat na pozytywne, więc nawet nie klikam na ten link powyżej , wystarczy mi to co przeczytałam wcześniej i twoja aktualna opinia .
PartyPartyNow Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Loteria DV... Co za wspomnienia. To jeden z moich pierwszych czeków...
mariano85 Napisano 2 Maja 2013 Zgłoś Napisano 2 Maja 2013 PartyPartyNow - WOW niezły=spory ten paycheck!!!!!! I to jeszcze było 3 lata temu,,,, A czym się zajmujesz?
KaeR Napisano 2 Maja 2013 Zgłoś Napisano 2 Maja 2013 Czekaj, czekaj... Pierwszy paycheck może obejmować kilka wypłat ;P
PartyPartyNow Napisano 2 Maja 2013 Zgłoś Napisano 2 Maja 2013 PartyPartyNow - WOW niezły=spory ten paycheck!!!!!! I to jeszcze było 3 lata temu,,,, A czym się zajmujesz? 3 lata... Ale ten czas leci. Pamietam jeszcze nerwowke na JFK i duza zolta koperte... Czym sie zajmuje? Audyt, finanse, sprawozdawczosc finansowa, Excel, VBA, Oracle, SQL. W 2010 to bylo $60 na godzine.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.