sly6 Napisano 22 Września 2014 Zgłoś Napisano 22 Września 2014 i nalezy pamietac ze u dealera trzeba sie targowac co do ceny.Moze w tym wolontriacie ktos Ci uzyczy samochod znam taki przypadek z zycia Cytuj
serafina Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 Wczoraj nareszcie przyslali ssn. Czyli zabralo im to okolo 4 tyg, zapewne gdybym nie poszla po 2 tyg do biura, to czekalabym nadal. Dzisiaj zaliczylam rozmowe w spr pracy, we wtorek mam sie udac do biura ichniejszego zaniesc papierki i mam byc przyjeta. Co prawda maloplatna i malo godzin, ale na razie nie krece nosem. Najwazniejsze ze poniekad w moim nauczycielskim zawodzie. Potem moze zlapie cos lepszego Poza tym, bede miala czas na wypelnianie kolejnych aplikacji Nastepnie udalam sie do health and human services agency dopytac, czy kwalifikuje sie na medical. Ustalili mi spotkanie na przyszly tydzien, pani w okienku pytala sie czy pracuje, ile mam na koncie, z czego zyje, kto placi czynsz itd. Jesli chcecie zobaczyc prawdziwa ameryke to proponuje przejsc sie wlasnie do takiej agencji. Aha, zapisalam sie tez na kurs szukania pracy, za darmo w workforce, poprzez taka szkole dla doroslych. Mozna sie pozapisywac na wiele fajnych kursow np. witrazy, ale tez ksiegowosci czy prac biurowych (okolo 300h), za niewielka odplatnoscia. Mysle ze taki kurs szukania pracy przyda mi sie, przynajmniej zaobacze jak redagowac cv Nadal czekam na zielona karte. Cytuj
sly6 Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 serafina takie szkoly,kursy sa dobre moze kogos zapoznasz fajnego,milego wazne ze wyszlas z domu. Cytuj
katlia Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 Serafina, same dobre wiesci. Gratuluje prawie znalezienia pracy - podchodzisz do tego bardzo rozsadnie. Nie bedziesz tam dlugo, ale dorobisz sobie bezcenne tu reference/recommendation. Korzystaj z wszystkiego darmowego/taniego, bo poznasz przez to ludzi, wciagniesz sie troche w realia. Jestem przekonana ze wkrotce podbijesz ameryke! Cytuj
serafina Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Napisano 4 Października 2014 Ja tylko w kwestii formalnej, ten blad całkowicie zmienia sens wypowiedzi (zakładam ze to blad). Uff, oj blad Tak, chodzilo mi o Opatrznosc Serafina, same dobre wiesci. Gratuluje prawie znalezienia pracy - podchodzisz do tego bardzo rozsadnie. Nie bedziesz tam dlugo, ale dorobisz sobie bezcenne tu reference/recommendation. Korzystaj z wszystkiego darmowego/taniego, bo poznasz przez to ludzi, wciagniesz sie troche w realia. Jestem przekonana ze wkrotce podbijesz ameryke! Dzieki za dobre slowa Dzisiaj rano pojezdzilam po pustawej autostradzie, dla mnie przezycie bylo bo ja jestem z gatunku tych powolnych kierowcow Cytuj
Ameryka Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Napisano 23 Października 2014 Do jakiego najlepiej stanu wyemigrować ? Jaki polecacie ? Cytuj
sly6 Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Napisano 23 Października 2014 a TY co lubisz-gory,jak z pogoda,wiecej slonca -ciepla?lubisz jak duzo jest Polakow czy tez mniej Cytuj
Ameryka Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Napisano 23 Października 2014 No wolałbym do Stanu w którym beda 4 pory roku , żeby nie było w tym stanie klęsk żywiołowych typu tornada czy trzesienie ziemi Cytuj
KaeR Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Napisano 23 Października 2014 No wolałbym do Stanu w którym beda 4 pory roku , żeby nie było w tym stanie klęsk żywiołowych typu tornada czy trzesienie ziemi No to Wirginia odpada. Sa cztery pory roku, ale tornada, huragany to normalka, a i czasem sie zatrzesie. Cytuj
andyopole Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Napisano 23 Października 2014 jesli wystaczy Ci 3 dni zimy rocznie to Oregon. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi