AgnieszkaS Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 No u mnie sie jakos e miare szybko udalo zalatwic, ale i tak dluzyl sie czas Teraz dopiero wydaje sie ze nie bylo to az tak dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaWawaa Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 wow! Właśnie weszłam na status i jest post decision activity 19 lipca zaakceptowali nam petycję 8 marca dostaliśmy NOA 1, pod koniec czerwca info, że przesłali nasz papiery z Vermont do Texasu i 19 lipca zmiana statusu na post decision happy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malgorzata77 Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 wow! Właśnie weszłam na status i jest post decision activity 19 lipca zaakceptowali nam petycję 8 marca dostaliśmy NOA 1, pod koniec czerwca info, że przesłali nasz papiery z Vermont do Texasu i 19 lipca zmiana statusu na post decision happy! Super!! To bardzo szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaWawaa Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 no wlasnie jestem w szoku caly czas Super!! To bardzo szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Dla zainteresowanych czasem trwania procedury AOS z K-1, dzisiaj rano dostalem approval po 219 dniach od zlozenia I-485 (brak rfe, brak interview). Z tego co sie orientuje, to na chwile obecna byl to dosc krotki czas oczekiwania, bo wiekszosc czeka po 9-10 miesiecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaWawaa Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Czy mi się zdaje czy ludzie dostaja teraz NOA2 po ok 4 miesiacach ( w CSC)? Tak pisze na visajourney. my dostalismy po 4 miesiacach, z tym ,ze w miedzy czasie przeslali nasze papiery z Vermont do Teksasu, noa1 8 marca - Noa2 19 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freja Napisano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Dla zainteresowanych czasem trwania procedury AOS z K-1, dzisiaj rano dostalem approval po 219 dniach od zlozenia I-485 (brak rfe, brak interview). Z tego co sie orientuje, to na chwile obecna byl to dosc krotki czas oczekiwania, bo wiekszosc czeka po 9-10 miesiecy. super, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Dla zainteresowanych czasem trwania procedury AOS z K-1, dzisiaj rano dostalem approval po 219 dniach od zlozenia I-485 (brak rfe, brak interview). Z tego co sie orientuje, to na chwile obecna byl to dosc krotki czas oczekiwania, bo wiekszosc czeka po 9-10 miesiecy. Dobra sprawa jest taka, ze z K-1 malo kto ma teraz interview. Gorsza wiadomosc to taka, ze odnawianie green card jest jest duzo bardziej dokladne (czasowe) niz osob, ktore mialy interview. Co bedzie za prawie dwa lata - tego oczywiscie nikt nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Dobra sprawa jest taka, ze z K-1 malo kto ma teraz interview. Dobra jak dla kogo... szczerze mówiąc, chyba wolałbym mieć interview i approval w ciągu 4 miesięcy, niż czekać nie wiadomo ile aż odkurzą moją teczkę bez żadnego określonego timeline'u. Tym bardziej, że dla niektórych par, które miały interview po AOS z K-1, na dzień dobry oficer mówił coś w stylu "Hello. You are approved. Let's go through your paperwork and you will be on your way". Gorsza wiadomosc to taka, ze odnawianie green card jest jest duzo bardziej dokladne (czasowe) niz osob, ktore mialy interview. Aż tak bardzo to mi nie przeszkadza, bo do czasu aż rozpatrzą ROC jestem nadal LPR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spicyvanilla Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 jkb, a ile czasu od wysłania pakietu AOS dostałeś EAD, AP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.