ilya_ Napisano 13 Października 2013 Zgłoś Napisano 13 Października 2013 rozrywka na poziomie przedpotopowym. Dostałam jakieś ciężkie coś w rodzaju gigantycznego gameboya na czym można oglądać filmy. Widzialem to. Zastanawialem sie co ten czlowiek trzyma. Myslałem, że moze on ma jakis rodzaj i pada z tych pierwszych.....
Gość Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Troszkę stary temat, ale pozwalam sobie odświeżyć - w przyszłym tygodniu będę miała (mam nadzieję) przyjemność lecieć Dreamlinerem na trasie Katowice-Warszawa-Chicago. Chciałabym zapytać jakie obecnie opinie krążą o LOTcie i ich samolotach? Jak z punktualnością? No i może troszkę naiwne pytanie, ale naczytałam się o płatnych posiłkach, itp. - czy na tak dalekich trasach to również obowiązuje? o.O Wcześniej jedynie latałam Lufthansą i nigdy sama, więc trochę się obawiam.
HRABIA-W Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Było poszukaj - Jakie Wrażenia Po Rejsie Lot-Em Dreamlinerem Waw - Ny - Waw ?
Gość Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Dziękuję, przejrzałam. Aczkolwiek jeśli ktoś ma bardziej aktualne opinie (tegoroczne chociażby) to mam nadzieję, że się podzieli
KaeR Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Płatność za posiłek nie zależy od samolotu tylko od linii. Samolot można przecież zmienić. Lot wprowadził płatny posiłek na liniach europejskich nie do USA.
Karolcia2 Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Mąż ostatnio latał tylko LOTem i posiłki były niepłatne. Ostatnio przylatując na święta w grudniu zdziwił się, bo musiał płacić za drinki czego poprzednio nie było Z punktualnością nie było problemu. Raz zdarzyło się, że był godzinę wcześniej! i spóźniłam się po niego na lotnisko . Innym razem wylatując z Chicago mieli godzinę opóźnienia z "przyczyn technicznych" - wszystkie maski tlenowe wyleciały. Spóźnienie nadrobione i wylądował na czas. Był jeszcze lot, w którym miał zepsuty "telewizor" i się wynudził
Gość Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 O, dzięki za opinie Zestresowana jestem tym lotem strasznie - A to bo sama, a to przesiadki.. Oczywiście jak to mam w zwyczaju przyjmuję najgorszy scenariusz, że na wszystko się spóźnię i że lot będzie okropny Szczególnie po wszystkich negatywnych opiniach na temat LOTu jakie słyszałam. Ale mam szczerą nadzieję, że to były bardziej odosobnione przypadki...
Karolcia2 Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Teściowa kilka lat temu lądowała awaryjnie w Islandii... Więc są i negatywne przygody w rodzinie (Tylko wtedy Dreamlinery nie latały)Będzie dobrze!
tinki Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Troszkę stary temat, ale pozwalam sobie odświeżyć - w przyszłym tygodniu będę miała (mam nadzieję) przyjemność lecieć Dreamlinerem na trasie Katowice-Warszawa-Chicago. Chciałabym zapytać jakie obecnie opinie krążą o LOTcie i ich samolotach? Jak z punktualnością? No i może troszkę naiwne pytanie, ale naczytałam się o płatnych posiłkach, itp. - czy na tak dalekich trasach to również obowiązuje? o.O Wcześniej jedynie latałam Lufthansą i nigdy sama, więc trochę się obawiam. No popatrz! Ja tez lece w przyszlym tygodniu, ale niestety w odwrotnym kierunku niz Ty. Ja sie podziele wrazeniami, bo ostatnio w tamtym roku lecialam 767 i Airbusem, ktory LOT wypozyczyl, bo Dreamlinery nie lataly
andyopole Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Teściowa kilka lat temu lądowała awaryjnie w Islandii... Więc są i negatywne przygody w rodzinie (Tylko wtedy Dreamlinery nie latały) Będzie dobrze! Przecież dwa negatywy dają jeden pozytyw. .. :-) ;-) :-D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.