morten Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 wszyscy jestesmy tym samym gatunkiem, mieszkancami planety Ziemia
jkb Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Hmm, ten wątek zapewnia solidną dawkę abstrakcji
morten Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 jak chcesz abstrakcję to idź do rzeźni
Joanna30 Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Wystarczy poczytać Twoje wypowiedzi i dawka abstrakcji jest wystarczająca
jkb Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 jak chcesz abstrakcję to idź do rzeźni Miałem sporo abstrakcyjnej matematyki na studiach, wystarczy mi ten wątek
mi0706 Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 jak was czytam od rana to twierdzę, że zbyt duża ilość jointów z rana źle wpływa na poziom abstrakcyjności!
pelasia Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 stereotypowe myslenie polskich.... ktorzy probuja usprawiedliwic swoj kanibalizm z tego co mi wiadomo kanibalizm oznacza zjadanie osobnikow tego samego gatunku wszyscy jestesmy tym samym gatunkiem, mieszkancami planety Ziemia No po co znac definicje slow, ktorych sie uzywa? W koncu wszyscy jestesmy tym samym gatunkiem... Smiech na sali Ha Ha Ha tylko sobie popcorn przyniesc Sorka nie moglam sie powstrzymac. Morten dzieki za codzienny smiech!
lochraven Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Wiesz Pelasia, bo to jest język babilonu.
Paulina_89 Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Wszystko, co kończy się na "izm" jest na topie Nie ważne czy używasz tego poprawnie czy nie - ma brzmieć inteligentnie Tak jak i nadużywane przez nastolatków "generalnie" w złym kontekście oczywiście
SuperTraveller Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Niestety, ale wśród współczesnych nastolatków króluje jeden szczególny "izm" a konkretnie - debilizm. Przekonuję się o tym często, kiedy mam wątpliwą przyjemność słuchania rozmowy owej młodzieży
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.