Cerise nomade Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2014 Sara ja tez mialam, tez sie balam, ale nie taki diabel straszny! Spotkanie trwalo 5-10 min, pani pozadawala glupie pytania (jak ma na imie Twoj maz?), poogladala zdjecia slubne, i przyznala karte:)
Sara Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2014 Dziękuje serdecznie za odpowiedzi i dziękuje Cerise nomade za uspokojenie nerwów:) wyczytałam juz na innych stronach, ze tointerview są zwykle przypadkowe. Zastanawiam sie tylko nad kwestia dokumentów, które będziemy musieli przynieść na rozmowę. Mieszkamy z mama mojego męża i dopiero za kilka miesięcy kupimy dom. Nie mamy wiec żadnego wspólnego rental lease czy utility bills na nas razem... a te wydają sie byc najważniejszymi papierami potwierdzającymi bona fide marriage....
Laurka Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2014 Tak rzeklam i teraz zycze wszystkim Forumowiczom udanego weekendu :]
aldi79 Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2014 A jeszcze wracajac do tematu join sponsor, ktorego obecnie szukam I chyba znalazlam.....sponsor music miec wystarczajace zarobki Na swoja rodzine, czyli np 3 osoby plus jedna sponsorowana......dobrze to rozumiem. ? I za ile lat wstecz trzeba Podatki dolaczyc , 2 ostatnie czy 3? Dziekuje z gory za jakes odpowiedzi
Laurka Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2014 Tak rzeklam i teraz zycze wszystkim Forumowiczom udanego weekendu :] Okej,co to jest? Napisalam wczoraj post, ktory mial okolo 5-6 zdan, nie jedno. A jeszcze wracajac do tematu join sponsor, ktorego obecnie szukam I chyba znalazlam.....sponsor music miec wystarczajace zarobki Na swoja rodzine, czyli np 3 osoby plus jedna sponsorowana......dobrze to rozumiem. ? I za ile lat wstecz trzeba Podatki dolaczyc , 2 ostatnie czy 3? Dziekuje z gory za jakes odpowiedzi Tak. Mozna tylko za ostatni lub ostatnie trzy, jesli to moze pomoc sprawie. Wszystko jest w instrukcjach.
Cerise nomade Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 Dziękuje serdecznie za odpowiedzi i dziękuje Cerise nomade za uspokojenie nerwów:) wyczytałam juz na innych stronach, ze tointerview są zwykle przypadkowe. Zastanawiam sie tylko nad kwestia dokumentów, które będziemy musieli przynieść na rozmowę. Mieszkamy z mama mojego męża i dopiero za kilka miesięcy kupimy dom. Nie mamy wiec żadnego wspólnego rental lease czy utility bills na nas razem... a te wydają sie byc najważniejszymi papierami potwierdzającymi bona fide marriage.... My wzielismy umowe wynajmu, papiery z banku i listy na nasze nazwiska i tyle. wiecej nie mielismy. Bedzie dobrze!
freja Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 Nie martw sie, tez mialam interview w listopadzie. Pani bardzo szczegolowo wypytala mnie o przeszlosc imigracyjna, ponadto chciala wiedziec wszystko o naszej znajomosci. Najwazniejsze byly dla niej "podkladki", czyli zdjecia ze slubu, ubezpieczenie zdrowotne, ubezpieczenie na zycie ze mna jako beneficiery, wspolne konto, wspolny dom. Ucieszylo ja, ze moja mama przyleciala z Polski na slub. Na koniec powiedziala, ze wiemy o czym mowimy i to bylo na tyle.
KasiaHania Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2014 o.o dostałam papiery spowrotem napisali ze chceck amount is incorrect....załączyli to do mojego I485 oraz i131 dołączyłam 3 postal money order jeden na 635 za Hanie drugi na 1000 a trzeci na 80.... Filing Fee$985. (Add $85 biometric fee for a total of $1070, where applicable. See the form instructions for payment details.) You must make your check payable to Department of Homeland Security. Special InstructionsFor applicants under 14 years of age: Filing with the I-485 application of at least one parent have a fee total of $635; Nie rozumiem czy ja cos le zrobiłam? te pieniążki wysłałam do USCIS czy ja je miałam do DHS? idiotka?
Sara Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2014 Ja za siebie zalaczylam jeden czek na kwotę 1.070$ za I-485 i za biometrics razem. Jeśli składasz I-131 oraz/lub I-765 razem z I-485 to nie musisz za nie płacić żadnego fee. Czek ma byc dla Department of Homeland Security, wysyłasz razem z cała forma AoS. Moj czek przeszedł, wiec moge powiedzieć na 100%, ze za siebie powinnas wypisać czek na 1.070$. Nie wiem jak za córkę...
KasiaHania Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2014 No ja wypisałam na USCIS no i chyba to był moj bład jutro poprawiam i wiooooo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.