Justi_87 Napisano 13 Marca 2013 Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 no tak.. ale przecież mimo tego, że forum jest po to "żeby w nim szperać", jest też po to żeby " ktos nie tracil czasu na wertowanie". cóz.. lepiej pójść na łatwiznę.
mi0706 Napisano 13 Marca 2013 Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 haras w twoim przypadku polecam lekturę wypowiedzi gościa, który nie miał średniego i był kucharzem (tam się też wyklarowała kwestia wykształcenia): Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi szukaj użytkownika: krulik1 Ach wyszukiwarka to boska rzecz!
rynr Napisano 14 Marca 2013 Zgłoś Napisano 14 Marca 2013 Jak masz za dużo kasy i chcesz wyrzucić w błoto 330 usd x 4 to może podam Ci dane do przelewu?
Dragony Napisano 18 Marca 2013 Zgłoś Napisano 18 Marca 2013 Chyba za dużo o tym wszystkim czytam - w mojej głowie wykluło sie kolejne pytanie: Mam ukończoną szkołę średnią i zdaną maturę. Czyli spełniam wymogi jeśli chodzi o wykształcenie. Natomiast mój zawód znajduje sie z grupie 3 (właściwie oba zawody - 14 lat jako flight attendant, a teraz, od prawie 5 lat jako Secretaries and administrative assistant) Czy w przypadku wylosowania, na co niewielkie szanse, jest w ogóle sens pakować się w procedurę i koszty? Cz może z góry wiadomo, że zostanę przez konsula odrzucona?
sly6 Napisano 18 Marca 2013 Zgłoś Napisano 18 Marca 2013 za duzooo czytasz i jak ktos bylby nie uprzejmy lub tez chcialby na zlosc Ci zrobic to by powiedzial ze liczy sie zawod .. a tak nie jest i nigdy nie bylo...masz miec ukonoczona szkole srednia z matura lub tez bez ,,ale bez to jest to napisane na forum co i jak. jak nie masz szkoly sredniej lub tez bez matury np 11 lat nauki to musisz za to miec odpowiedni zawod i doswiadczenie w nim.to jest w regulaminie opisane dokladnie Tak wiec spelniasz wymogi loterii .I mozesz dostac wize na pobyt staly jesli inne wymogi spelnisz,jak karalnosc,stan zdrowia i ze dasz sobie rade w USA
Jim Beam Napisano 18 Marca 2013 Zgłoś Napisano 18 Marca 2013 Chyba za dużo o tym wszystkim czytam - w mojej głowie wykluło sie kolejne pytanie: Mam ukończoną szkołę średnią i zdaną maturę. Czyli spełniam wymogi jeśli chodzi o wykształcenie. Natomiast mój zawód znajduje sie z grupie 3 (właściwie oba zawody - 14 lat jako flight attendant, a teraz, od prawie 5 lat jako Secretaries and administrative assistant) Czy w przypadku wylosowania, na co niewielkie szanse, jest w ogóle sens pakować się w procedurę i koszty? Cz może z góry wiadomo, że zostanę przez konsula odrzucona? Mylisz dwie sprawy. Do zielonej karty z loterii liczy sie wyksztalcenie i ten warunek spelniasz. Zawod i wszystkie grupy maja znaczenie przy sponsorowaniu pracowniczym - ciebie nie dotyczy. Wniosek: wysylac, wygrywac, jechac.
mi0706 Napisano 18 Marca 2013 Zgłoś Napisano 18 Marca 2013 jim beam! niestety ty tez sie mylisz. to jest na zasadzie albo, albo. czyli jak sie ma srednie to juz nic wiecej nie trzeba
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.