mi0706 Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2013 Byłem wraz z żoną u Pani doktor na Okopowej, też było opóźnienie, też rozmawiała przez telefon, ale wcale mnie to nie denerwowało, no bo po co? Załatwiłem badania, GC jest, czego więcej mi trzeba!? W USA byłem, a teraz jestem z powrotem w Polsce żeby pozamiatać i wylot do kraju marzeń 10 stycznia! Bilet już kupiony! Co prawda nie lecimy z żoną razem tylko żona dolatuje po miesiącu. Bierzemy ze sobą nasze koty (bo to jak dzieci, nie można porzucić) i nie mamy jak się ulokować na początku. Tak, więc ja lecę wcześniej, żeby już trochę popracować i załtwić mieszkanie, a wtedy ona dołączy do mnie i będziemy żyli długo i szczęśliwie
euro2012 Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2013 Nie polecam na ul.okopowej robiłem tydzień temu badania umówiony byłem na 10;30, byłem juz o 10;15pani doktor przyszła o 12;15 również ludzie który byli na poczekalni byli juz na a 12;00 , po wszystkim wyszedłem z gabinetu o 13;30 , miałem robione 2 szczepionki dodatkowe których data ważności mineła 10 lat , w swoim mieście zrobił bym je za trzy razy taniej tam mnie wynioslo 140 zł + 250 zl za wizyte.
Magda10 Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2013 Witaj euro. Powiedz proszę co Ci doszczepiali na Okopowej to ja może doszczepię przed wizytą u siebie w mieście.(też już minęło ponad 10 lat od szczepienia)
AgnieszkaS Napisano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Lipca 2013 Nie polecam na ul.okopowej robiłem tydzień temu badania umówiony byłem na 10;30, byłem juz o 10;15 pani doktor przyszła o 12;15 również ludzie który byli na poczekalni byli juz na a 12;00 , po wszystkim wyszedłem z gabinetu o 13;30 , miałem robione 2 szczepionki dodatkowe których data ważności mineła 10 lat , w swoim mieście zrobił bym je za trzy razy taniej tam mnie wynioslo 140 zł + 250 zl za wizyte. To chyba ja jestem jak na razie rekordzistka oczekiwania na pania doktor, ktora spoznila sie az 3 godziny 30 minut, funkcjonowanie tej przychodni jest okropne, jedyny plus jest to ze samo badanie (wypelnienie formularza, zmierzenie cisnienia) zajelo pani doktor 5-10 minut Ale przynajmniej mam to juz za soba, teraz tylko rozmowa w ambasadzie w ponedzialek no i pakowanie do wyjazdu
Magda10 Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2013 mi0706 powodzenia. oby tak właśnie się stało.
Sara Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2013 A robił ktoś badania na ul Kosiarzy u dr Gajera? Zapisałam się na poniedziałek do pani dokto na Okopowej, ale z tego co tutaj piszecie, to czas oczekiwania na Panią doktor zakrawa o bezczelność!! Pamiętam, że kiedyś jedna forumowiczka opisywała wizyę u Pana doktora, ale to chyba było na Hożej....(trochę nieprzyjemne badanie jej zrobił.. łącznie z badaniem piersi i pachwin u nóg....) Ktoś robił badania na Kosiarzy??
KasiaWawaa Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2013 Dzisiaj bylam w warszawie na badaniach na okopowej, myslalam ze tam zwariuje Pani doktor spoznila sie do pracy ponad 3 godziny, a samo badanie trawalo nie wiecej niz 15 minut, pani doktor zmierzyla cisnienie, posluchala czy nic nie dzieje sie w płucach, no i oczywiscie wypelnila formularz, a na koniec zazyczyli sobie 250zl za usluge ktora nie spelnia moim zdaniem zadnych standardow Wiec jezeli ktos bedzie sie wybieral na badania a jest z warszawy to lepiej zadzwonic i zapytac czy pani doktor sie danego dnia nie spozni, mozna zwariowac siedzac i czekajac trzy godziny Hej Agnieszka, a doszepialas sie podczas wizyty? pozdr Kasia
KasiaWawaa Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2013 A robił ktoś badania na ul Kosiarzy u dr Gajera? Zapisałam się na poniedziałek do pani dokto na Okopowej, ale z tego co tutaj piszecie, to czas oczekiwania na Panią doktor zakrawa o bezczelność!! Pamiętam, że kiedyś jedna forumowiczka opisywała wizyę u Pana doktora, ale to chyba było na Hożej....(trochę nieprzyjemne badanie jej zrobił.. łącznie z badaniem piersi i pachwin u nóg....) Ktoś robił badania na Kosiarzy?? hm, patrze to nie ma lekarza na Hożej, tylko wlasnie na Kosiarzy, to ja nie wiem bylas juz moze?
Sara Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2013 hm, patrze to nie ma lekarza na Hożej, tylko wlasnie na Kosiarzy, to ja nie wiem bylas juz moze? Byłam, ale u Pani doktor na Okopowej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.