AgnieszkaS Napisano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 27 Lipca 2013 Hej Agnieszka, a doszepialas sie podczas wizyty? pozdr Kasia Ja nie musialam nic doszczepiac, mialam wszystko co wymagane, a 3 jako not age appropriate Mimo tego pani doktor zaznaczyla incomplete, poniewaz te 3 szczepionki byly jako not age appropriate
KasiaWawaa Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2013 Ja nie musialam nic doszczepiac, mialam wszystko co wymagane, a 3 jako not age appropriate Mimo tego pani doktor zaznaczyla incomplete, poniewaz te 3 szczepionki byly jako not age appropriate dzieki
nanala Napisano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2013 hej, właśnie wróciłam z okopowej i.. będę składała na Szanowną Panią Dr hab n med skargi gdzie tylko mogę. Impretynencja klasy światowej, level hard. W życiu mnie tak żaden lekarz nie potraktował! Gdyby ktoś był zainteresowany gdzie należy składać skargi, chętnie się tą wiedzą podzielę. Spóźnienie - 2h, smród - yup stęchlizna - yes, sir ignorancja - checked pyskóweczka - !!!!!!!!!!!!! Wstyd mi za Szanowną Panią, wstyd! Jak kto jeszcze nie był - BŁAGAM, jedźcie do wilanowa, nie dawajcie Pani S-K zarobić. (na koniec wizyty wyrzuciła mnie z gabinetu ponieważ miałam 'za dużo niepotrzebnych szczepionek' i 'zjadłam wszystkie rozumy') ...ach, i wyrwała mi z ręki wyniki badań kiedy poszłam za nie zapłacić, po uprzedniej mojej sugestii że jej usługa jest nie warta tych pieniędzy.
KasiaHania Napisano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2013 Kurcze...no to niezle....macanie cycków albo hardkorowa doktor Kłin......ehhhhhh wspolczuje....i decyzje podejme droga losowania....moze ten doktor ma rece ktore lecza....
nanala Napisano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2013 bierz macanie cycków albo po prostu zrób sobie badanie piersi u swojego ginekologa i zabierz wynik do wilanowa - ja właśnie smaruję temat w którym szczegółowo opisuję dzisiejszą wizytę.. nie polecam
Sara Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2013 Ponoć "macanie cycków" było na Hożej, teraz już nie ma tego lekarza, przyjmuje za to lekarz na Kosiarzy. Chyba, że to ten sam? Wydaje mi się, że po prostu od czasu tamtej historii, lekarze się zmienili. Kiedyś przyjmowali także w Poznaniu...
jkb Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2013 http://photos.state.gov/libraries/vietnam/8621/pdf-forms/DS-2053.pdf - DS-3026, strona 7, na dole, sa wyraznie kratki do badania piersi (jak i genitaliow), wiec to wszystko jest czescia badania egzaminacyjnego (chociaz mi osobiscie nikt w bokserki nie zagladal). Co dokladnie jest nie tak z tym z "macaniem cyckow"? Nie jestem kobieta, ale brzmi jak zwykle badanie?
KasiaHania Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2013 Nastawienie jezeli okreslono na forum tutaj ze to bylo niepotrzebne to nastawilam sie negatywnie. Jezeli jest to rutyna I wymagana czesc badania to cos innego....u ginekologa mozna odmowic badania powiedziec ze nie masz na to ochoty, tutaj boisz sie ze Ci pan zle wypelni I beda problemy....Zwykle badanie....szkoda ze prostata nie jest tak badana przez pana doktora....to rowniez zwykle badanie prawda?
Magda10 Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2013 No właśnie o to chodzi jkb, że Tobie nikt w majtki nie zaglądał a nam w staniki zaglądają, i zapewniam Cię że nie jest to szczególnie miłe ( przynajmniej dla niektórych z nas). Tym bardziej że wątpię czy któryś z tych lekarzy wie czego tam szuka bo to jest potrzebny specjalista a nie ktokolwiek.
Toskania Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2013 No właśnie o to chodzi jkb, że Tobie nikt w majtki nie zaglądał a nam w staniki zaglądają, i zapewniam Cię że nie jest to szczególnie miłe ( przynajmniej dla niektórych z nas). Tym bardziej że wątpię czy któryś z tych lekarzy wie czego tam szuka bo to jest potrzebny specjalista a nie ktokolwiek. Przesadzacie, dziewczyny. Byłam z całą rodziną u doktora na Kosiarzy (nota bene to ten sam, który przyjmował na Hożej) - owszem, zostaliśmy gruntownie przebadani, ale z "molestowaniem" nie miało to nic wspólnego. Klasyczne badanie piersi, nic poza tym. No, ale może ja nie wydałam się doktorowi atrakcyjna
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.