Nastar Napisano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2013 Ja też zawsze mam ze sobą jakiegoś batona czy coś, ale nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek go zjadł. Z głodu raczej nie umrzesz, przeważnie dają jedzenie i picie Własnie zrobiłem rezerwacje biletu dla rodziny na trasie WAW-FRA-DFW-ELP. W mailowym potwierdzeniu rezerwacji jest info, że na odcinku FRA-DFW nie ma posiłku. Możliwe to ? Linie - American Airlines.
Joanna30 Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2013 Ja leciałam AA na trasie Nowy Jork - Los Angeles i w ekonomicznej były tylko napoje. Znaczy były też kanapki, ale trzeba było za nie dodatkowo płacić. Co prawda to lot krajowy, ale jednak trwał ładnych parę godzin... Ale czy na międzykontynentalnej trasie też nie serwują posiłków? To by było dziwne. Jaki jest główny przewoźnik na Twojej trasie? Bo chyba nie lecisz od początku do końca AA, tylko jakimś sojuszem?
Nastar Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2013 Nie bardzo wiem co oznacza określenie "główny przewoźnik". Z warszawy do Frankfurtu lecę LOT-em. Dalej już tylko AA.
Nastar Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2013 Bilety kupione w American Airlines ale info o posiłkach podałem na podstawie samej rezerwacji. W e-sky.pl powiedzieli, że to nie możliwe żeby na takim długim locie nie było posiłku. Bilety maja zostać dziś wysłane mailem do mnie. Może wtedy się wyjaśni wszystko. Dam znać.
Nastar Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Potwierdzam. Na biletach elektronicznych jest informacja o posiłkach/ lunch-ach oraz małych przekąskach na krótszych odcinkach. Wyjaśnione :-)
ania_k Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 A ja lece 27 czerwca rzeszow-frankfurt-newark pierwszy raz w zyciu moglby mi ktos opisac po kolei jak bedzie wygladac ta podroz? Bylabym bardzo wdzieczna lece sama takze troche sie stresuje.. A jeszcze sesja mi sie zaczela na studiach to juz w ogole nie wiem o czym mam myslec chodzi mi rowniez o dokumenty podczas lotu bo nie orientuje sie w tym zbyt dobrze :/
ilya_ Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 to mysl aby zdac dobrze sesje i nie zawracaj sobie glowy lotem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.