Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Te jego zaswiadczenie bedzie mialo wartosc zerowa. Do przejazdu z Kanady do USA potrzebujesz dokladnie identyczna wize jakbys leciala do Chicago bezposrednio.

• Odpowiedzi 129
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

No ja wiem. Tamto napisałam na odpowiedź poprzedniego postu o ruchu bezwizowym w Kanadzie.

A tym, że wizę na przejazd z Kanady do USA wiem, że muszę mieć. Muszę po prostu wiedzieć w jaki sposób mam przejechać przez granicę.

Napisano

Za 3 lata kończy mi się paszport, więc w sumie chyba w tym roku nowy wyrobię. Jeśli oczywiście okaże się, że ten co mam jest zły. Zresztą powinnam, bo w ogóle zdjęcie wygląda jakby nie było moje.

Napisano

Wiesz na tej samej samej zasadzie, jak rzucisz monetę, to jest 33% szansy będzie orzeł, 33% reszka i 33%, że stanie na kancie. :) Rozumiem oczywiście Twój argument, chociaż z matematycznego punktu widzenia jest fałszywy. Zgadzam się jednak z Ilyą.

No, masz rację ;):)

Napisano

To wyrob sobie paszport nowy bo ten co masz nie ma cech biometrycznych a tylko z paszportami biometrycznymi wpuszczaja na teren Kanady bez wizy ;)

co do Sarnie to co masz na mysli?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...