kzielu Napisano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Te jego zaswiadczenie bedzie mialo wartosc zerowa. Do przejazdu z Kanady do USA potrzebujesz dokladnie identyczna wize jakbys leciala do Chicago bezposrednio.
Domis1992 Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 No ja wiem. Tamto napisałam na odpowiedź poprzedniego postu o ruchu bezwizowym w Kanadzie. A tym, że wizę na przejazd z Kanady do USA wiem, że muszę mieć. Muszę po prostu wiedzieć w jaki sposób mam przejechać przez granicę.
Joanna30 Napisano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 A żeby wlecieć do Kanady potrzebujesz paszportu biometrycznego lub wizy. Przypominam tak na wszelki wypadek.
Domis1992 Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Za 3 lata kończy mi się paszport, więc w sumie chyba w tym roku nowy wyrobię. Jeśli oczywiście okaże się, że ten co mam jest zły. Zresztą powinnam, bo w ogóle zdjęcie wygląda jakby nie było moje.
Paulina_89 Napisano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Wiesz na tej samej samej zasadzie, jak rzucisz monetę, to jest 33% szansy będzie orzeł, 33% reszka i 33%, że stanie na kancie. Rozumiem oczywiście Twój argument, chociaż z matematycznego punktu widzenia jest fałszywy. Zgadzam się jednak z Ilyą. No, masz rację
Domis1992 Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Dobra. To jak z tą przeprawą samochodem? Optymalną trasą dla mnie będzie most w Sarnie. Tylko nie wiem co, gdzie i jak.
sly6 Napisano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 To wyrob sobie paszport nowy bo ten co masz nie ma cech biometrycznych a tylko z paszportami biometrycznymi wpuszczaja na teren Kanady bez wizy co do Sarnie to co masz na mysli?
Domis1992 Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 No Sarnia to miasto graniczące z USA. I mogłabym tamtędy przejechać?
sly6 Napisano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 prosze bardzo http://www.cbsa.gc.c...ffice964-e.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.