Gość Violonczela Napisano 18 Marca 2013 Zgłoś Napisano 18 Marca 2013 czy ktoś może korzystał z tej opcji doboru towarzysza lotu?, może coś więcej nt.. Pozdrawiam
c4r0 Napisano 18 Marca 2013 Zgłoś Napisano 18 Marca 2013 Ciakawe! Że też nikt wcześniej na to nie wpadł.
ilya_ Napisano 18 Marca 2013 Zgłoś Napisano 18 Marca 2013 mozna sobie wybrac miejsce kolo jakiejs dupki
mariano85 Napisano 18 Marca 2013 Zgłoś Napisano 18 Marca 2013 mozna sobie wybrac miejsce kolo jakiejs dupki pierwsze o czym pomyslalem a potem wspólne taxi... hahahaha
pelasia Napisano 19 Marca 2013 Zgłoś Napisano 19 Marca 2013 gorzej jak juz wszyscy zaklepia te atrakcyjne osoby i zostana tylko te ogromniaste kolo ktorych nikt nie chce siedziec. a co sie dzieje w sytuacji jesli ty wybierzesz osobnika A a osobnik C wybierze ciebie? albo osobnik ktorego ty wybierzesz wybral kogos innego?
c4r0 Napisano 19 Marca 2013 Zgłoś Napisano 19 Marca 2013 a co sie dzieje w sytuacji jesli ty wybierzesz osobnika A a osobnik C wybierze ciebie? albo osobnik ktorego ty wybierzesz wybral kogos innego? Pewnie wstrzymują lot do czasu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji
Joanna30 Napisano 19 Marca 2013 Zgłoś Napisano 19 Marca 2013 Albo wystawiają najbardziej oblegane miejsca na licytację
Jackie Napisano 19 Marca 2013 Zgłoś Napisano 19 Marca 2013 Mnie bardziej interesuje możliwość zapewnienia sobie świętego spokoju. Na czas rezerwacji modyfikuję profil na Facebooku (opcje do wyboru, niektóre można łączyć): Mam niemowlę z którym uwielbaim podróżować samolotem. Jestem muzułmanką (lub Świadkiem Jehowy). Jestem wojującą feministką. Mam nietolerancję laktozy i puszczam bąki jak zwariowana, bo nie mogę sie powstrzymać od jedzenia serów. A tak na serio, to zawsze zarywam noc przed lotem, i zaraz po starcie uderzam w kimę, prosząc o zbudzenie na 20 minut przed lądowaniem. Mogą mnie sobie wybierać Pomijam fakt że odkąd skończyłam 14 lat przyciągam starych zboków, i mimo uplywu lat trend się nie zmienia...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.