ilon Napisano 16 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2015 Lecialam w sobote liniami AirBerlin na trasie Kraków-Berlin-NY. Lotnisko w Berlinie troche mnie zaskoczylo, no ale na szczescie bylam na czas i wsiadlam do drugiego samolotu. Sam lot bardzo przyjemny, jak dla mnie jedzenie bylo mega dobre, zjadlam wszystko, haha. Sluchawki tez rozdawali za darmo. Ogolnie polecam.
haneczka019 Napisano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Napisano 16 Listopada 2015 Czym cię lotnisko zaskoczyło? Czyżby swoją "wielkością" ?
ilon Napisano 17 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2015 Troche bylam zdziwiona, ze z tego pierwszego lotu wyszlam praktycznie do hali przylotow. Potem musialam isc na jakis inny terminal i przejsc znow odprawe, zeby dostac jakas pieczatke czy cokolwiek. Co prawda byli do tego przygotowani, bo juz na tym terminalu czekala pani i informowala gdzie isc, a ta kontrola bezpieczenstwa byla w sumie tylko dla naszego lotu. No ale wygladalo to zupelnie inaczej niz przesiadka np w Amsterdamie albo Dortmundzie, dlatego bylam troszke zaskoczona.
haneczka019 Napisano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Napisano 17 Listopada 2015 Mnie chyba najbardziej zaskoczyło to, że musiałam praktycznie opuścić lotnisko, czyli wyjść na zewnątrz, żeby przejść na inny terminal. Na szczęście to lotnisko Tegel jest tak mikroskopijne, że nie jest to jakimś problemem .
olmeca Napisano 17 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2015 Od kwietnia linia wycofuje się z Gdańska, ale za to ma być więcej połączeń do USA. http://www.fly4free.pl/air-berlin-ucieka-z-gdanska/
maverick96 Napisano 22 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2015 W piątek lecę na trasie WAW-TXL-OHR. Podzielę się opinią jak będę miał dostęp do neta.
grape Napisano 24 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2015 Przesiadka w Berlinie jest paskudna, trzeba przejść drugą odprawę.Mmnie z kolejki wyciągali dwukrotnie, pierwszy raz, żeby ponownie sprawdzić moje dokumenty (po czym odesłano mnie na koniec kolejki) i kolejny raz, żeby zważyć mój bagaż podręczny (znowu na koniec kolejki!). Większość pasażerów była zdezorientowana, ciężko było się czegokolwiek dowiedzieć od obsługi Air Berlin, karygodne... Poza epizodem przesiadkowym sam w sobie lot bardzo przyjemny, dobre jedzenie, wygodne siedzenia, punktualnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.