Skocz do zawartości

Stan Dla Emigranta.

Ras Bobson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

No tak, wiadomo, co ważne w życiu człowieka przy wyborze stanu, do którego się wybiera :rolleyes:/

No wiesz, trzeba mieć swoje priorytety LOL Jak chłopak lubi to niech se pali, dobrze wiedzieć gdzie można to robić bez problemu :) Kolorado czy Waszyngton? Hm nigdy nie blam w stanie Waszyngton, ale chyba wieczna wilgoć i deszcze by mnie tam wykonczyly. Wole góry i słońce :) Nie wiem rownież jak z rynkiem pracy w tym deszczowym stanie :)

Napisano

W Co jezeli jestes dobrym informatykiem prace znajdziesz.Dla mnie duzym minusem stanu CO sa wysokie ceny zywnosci szczegolnie organicznej i owocow morza.Duzo jednak zalezy od miasta w ktorym bedziesz.W wiekszych miastach jest wieksza konkurencja i pracodawcy maja czasami wieksze wymagania.

Napisano

River ale musisz sie zgodzic, ze CO jest calkiem spoko ;)/>

Oprocz powyzszych przykladow,ja nie narzekam:)Piekna pogoda przez wiekszosc roku,duzo mozliwosci dla aktywnych w terenie,piekne widoki:)Nie jest zle:)

Napisano

Pamietaj tylko, że w USA robią drug testy (niezależnie od tego czy palenie jest legalne), więc znajdź pracę zanim wypalisz pierwszego blanta ;)

Z WA blisko do Vancouver, a to piękne miasto i można spokojnie robić wypady na weekend.

Napisano

Pamietaj tylko, że w USA robią drug testy (niezależnie od tego czy palenie jest legalne), więc znajdź pracę zanim wypalisz pierwszego blanta ;)

No robią też random drug screening, nie? :)

Napisano

No wiesz, trzeba mieć swoje priorytety LOL Jak chłopak lubi to niech se pali, dobrze wiedzieć gdzie można to robić bez problemu :) Kolorado czy Waszyngton? Hm nigdy nie blam w stanie Waszyngton, ale chyba wieczna wilgoć i deszcze by mnie tam wykonczyly. Wole góry i słońce :) Nie wiem rownież jak z rynkiem pracy w tym deszczowym stanie :)

I tak bym palił i tak, to co - mam oberwać za to gdy jest możliwość przeniesienia się i palenia legalnie? :D

No.

O tych drug testach poczytam, ale..

Przez ile czasu trzeba nie palić, żeby nie wykryło?

Napisano

Takze jest wiele sposobow aby ominac prawo, np: sztuczne penisy. Oh czego to ludzie nie wymysla. Ras Bobson w zaleznosci od testow jakie posiadaja I ile palisz, moze byc nawet do 6 tygodni.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...