jkb Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 No tak, wiadomo, co ważne w życiu człowieka przy wyborze stanu, do którego się wybiera
pelasia Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 No tak, wiadomo, co ważne w życiu człowieka przy wyborze stanu, do którego się wybiera :rolleyes:/ No wiesz, trzeba mieć swoje priorytety LOL Jak chłopak lubi to niech se pali, dobrze wiedzieć gdzie można to robić bez problemu Kolorado czy Waszyngton? Hm nigdy nie blam w stanie Waszyngton, ale chyba wieczna wilgoć i deszcze by mnie tam wykonczyly. Wole góry i słońce Nie wiem rownież jak z rynkiem pracy w tym deszczowym stanie
River Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 W Co jezeli jestes dobrym informatykiem prace znajdziesz.Dla mnie duzym minusem stanu CO sa wysokie ceny zywnosci szczegolnie organicznej i owocow morza.Duzo jednak zalezy od miasta w ktorym bedziesz.W wiekszych miastach jest wieksza konkurencja i pracodawcy maja czasami wieksze wymagania.
pelasia Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 River ale musisz sie zgodzic, ze CO jest calkiem spoko
River Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 River ale musisz sie zgodzic, ze CO jest calkiem spoko ;)/> Oprocz powyzszych przykladow,ja nie narzekam:)Piekna pogoda przez wiekszosc roku,duzo mozliwosci dla aktywnych w terenie,piekne widoki:)Nie jest zle:)
lochraven Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 Pamietaj tylko, że w USA robią drug testy (niezależnie od tego czy palenie jest legalne), więc znajdź pracę zanim wypalisz pierwszego blanta Z WA blisko do Vancouver, a to piękne miasto i można spokojnie robić wypady na weekend.
jkb Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 Pamietaj tylko, że w USA robią drug testy (niezależnie od tego czy palenie jest legalne), więc znajdź pracę zanim wypalisz pierwszego blanta No robią też random drug screening, nie?
Ras Bobson Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 No wiesz, trzeba mieć swoje priorytety LOL Jak chłopak lubi to niech se pali, dobrze wiedzieć gdzie można to robić bez problemu Kolorado czy Waszyngton? Hm nigdy nie blam w stanie Waszyngton, ale chyba wieczna wilgoć i deszcze by mnie tam wykonczyly. Wole góry i słońce Nie wiem rownież jak z rynkiem pracy w tym deszczowym stanie I tak bym palił i tak, to co - mam oberwać za to gdy jest możliwość przeniesienia się i palenia legalnie? No. O tych drug testach poczytam, ale.. Przez ile czasu trzeba nie palić, żeby nie wykryło?
sly6 Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 http://www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/nalogi/jak-dlugo-marihuana-utrzymuje-sie-w-organizmie-kiedy-robic-test-na-thc_40533.html
pelasia Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 Takze jest wiele sposobow aby ominac prawo, np: sztuczne penisy. Oh czego to ludzie nie wymysla. Ras Bobson w zaleznosci od testow jakie posiadaja I ile palisz, moze byc nawet do 6 tygodni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.