paradoox Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 W takim razie już totalnie zgłupiałem co do tego pola 43. Nigdy nie byłem w USA i chce SSN Wysłać e-maila uzupełniającego z treścią pytania i odpowiedzią typu: "n/a" do pola 10 i 11 ? A co z tym 43? Eh...
arbo Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Może telefonicznie uda Ci się ustalić z nimi co jest nie tak i wtedy wysyłać uzupełnienie...
paradoox Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Tak by było najlepiej. Nie chciałbym odpaść przez taka głupotę i drobiazg.
grzesG Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Nieoficjalne numery dla EUROPY na marzec: 20050
MARCIN40 Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 JUŻ OFICJALNIE 20050 DLA EU. http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_6242.html
polonos Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Witajcie:-) Wiza przyznana,nie stresujecie sie rozmowa z konsulem.Zycze wszystkim powodzenia!
karusek Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 JUŻ OFICJALNIE 20050 DLA EU. http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_6242.html Kiedy pojawiaja sie daty rozmow na stronie ambasady? Nie mogę sie doszukać.
MARCIN40 Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Kiedy pojawiaja sie daty rozmow na stronie ambasady? Nie mogę sie doszukać. Zazwyczaj pod koniec miesiąca na stronie ambasady.
Kris2014 Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 w pytaniu o SSN wpisałem, że już mam ale jest tam wpis "valid only with dhs authorization" to poprosiłem o nową. 1. czy nowa karta SS będzie z tym samym numerem? 2. i jeśli tak to czy mogę tymczasowo pracować na "starej karcie", a potem ją podmienić żeby nie tracić czasu oczekując na nową? 3. czy powinienem udać się do SS office, żeby jeszcze raz aplikować o SSN czy wystarczy, że to zrobiłem we wniosku? 4. jeśli wyrobią mi SSN z automatu to wyślą na adres podany we wniosku czy na adres pierwszej wyrobionej karty? PS. wiem, że na "starej" karcie można pracować wraz dokumentem potw. możliwość legalnej pracy w usa, a takim jest GC. dzięki
sly6 Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Tak pracujesz na tej karcie i numer bedzie taki sam bo ten dostaje sie na cale zycie Mozesz pokazac juz nowa karte jak bedziesz miec bez tego wpisu co do udania sie do biura to kazdy ma inny przypadek,tak jest od czasu kiedy jest to forum ,ze jednym przychodzi karta na domowy adres a inny musza isc do biura .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.