karusek Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 Dzieki za potwierdzenie. Rozmowa w Londynie (dlatego pytalem o technikum) powinna sie odbyc w sierpniu. Jak sadze na dniach powinienem otrzymac mejla. Moj szczesliwy numer to 39.5k Musze przyznac, ze rok temu myslalem ze z takim numerem to juz po bulkach Powodzenia zycze daj znac co i jak.
grzesG Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Ja mam jeszcze cichą nadzieję, że dojdzie do mojego numeru. Zobaczymy !
Tulipani Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 mysle ze tak ,mozesz byc spokojny. To ja mam powody do obaw ;-)
NatiGrzes Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 a ja tam bym chciała żeby starczyło do wszystkich! :-)
Partners Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Update. Przedstawiam statystykę zaproszeń w DV2013 dla wylosowanych 2038 osób: Październik – 35 Listopad - 56 Grudzień - 73 Styczeń - 87 Luty - 118 Marzec - 111 Kwiecień - 233 Maj - 147 Czerwiec - 86 Lipiec - 51 Sierpień - 31 Wrzesień - 32 Razem - 1060 zaproszeń w DV 2013 dla Polaków. Statystyka zaproszeń w DV2014 dla wylosowanych 1552 osób: Październik - 28 Listopad - 17 Grudzień - 63 Styczeń - 62 Luty - 87 Marzec - 88 Kwiecień - 97 Maj - 110 Czerwiec - 67 W czerwcu dopiero 12 dnia został opublikowany terminarz spotkań.
franko Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Powodzenia zycze daj znac co i jak. Wlasnie otrzymalem email z zaproszeniem na rozmowe 13 Sierpnia. Wszystko swietnie tylko na zaproszeniu jest panieniskie nazwisko mojej zony. 5 miechow temu wyslalem formularze z jej (moim) nowy nazwiskiem a KCC nadal uzylo jej panienskiego nazwiska. Teraz musze zadzwonic do ambasady w Londynie bo jak nie zmienia jej nazwiska na zaproszeniu to bedzie miala problemy z wejsciem na interview. Ehh...KCC powinno zmienic nazwe na KFC - podobny serwis oferuja !
paradoox Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Nawet samo Kentucky wygląda jak kurczak - http://aboutcolonblank.com/wp-content/uploads/2011/11/kentucky-fried-chicken-map-1.jpg Już teraz wiadomo skąd ta nazwa. Powodzenia franko!!
kasia-125 Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Wlasnie otrzymalem email z zaproszeniem na rozmowe 13 Sierpnia. Wszystko swietnie tylko na zaproszeniu jest panieniskie nazwisko mojej zony. 5 miechow temu wyslalem formularze z jej (moim) nowy nazwiskiem a KCC nadal uzylo jej panienskiego nazwiska. Teraz musze zadzwonic do ambasady w Londynie bo jak nie zmienia jej nazwiska na zaproszeniu to bedzie miala problemy z wejsciem na interview. Ehh...KCC powinno zmienic nazwe na KFC - podobny serwis oferuja ! Ja te,z ale na 28.08
leszekny Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Wlasnie otrzymalem email z zaproszeniem na rozmowe 13 Sierpnia. Wszystko swietnie tylko na zaproszeniu jest panieniskie nazwisko mojej zony. 5 miechow temu wyslalem formularze z jej (moim) nowy nazwiskiem a KCC nadal uzylo jej panienskiego nazwiska. Teraz musze zadzwonic do ambasady w Londynie bo jak nie zmienia jej nazwiska na zaproszeniu to bedzie miala problemy z wejsciem na interview. Ehh...KCC powinno zmienic nazwe na KFC - podobny serwis oferuja ! I tutaj sie mylisz. Nie potrzebujesz nigdzie dzwonić i zmieniać nazwiska. My wzięliśmy ślub jeszcze przed wysłaniem papierów do KCC i do samej rozmowy wszędzie było nazwisko panieńskie mojej żony. Nie było żadnych problemów z wejściem do ambasady a GC przyznane.Jeśli Nie widzisz różnicy pomiędzy KCC a KFC to moze łatwiej Ci bedzie sie z żoną dostać do tych drugich Powodzenia
runawaybrode Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 słuchajcie czy UCIS mozna zapłacic na miejscu ? czy trzeba przed wlotem???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.