arbo Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2014 No to faktycznie słabo... teraz zastanawiam się, czy dla mnie wiz wystarczy - rozmowa w drugiej połowie sierpnia...
NatiGrzes Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2014 Tak niewiele brakowało... Może warto jeszcze poczekać, może coś się zmieni do 15-tego?
serafina Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2014 Trzymam kciuki za was, może jednak zmieni się....
niki2 Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2014 Trzymam kciuki za was, może jednak zmieni się.... To znaczy ze to juz koniec ? ze wizy zostana przyznane tylko do numeru 40500 ?
kasia-125 Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2014 No to faktycznie słabo... teraz zastanawiam się, czy dla mnie wiz wystarczy - rozmowa w drugiej połowie sierpnia...A może być tak że jak jest ustalony termin to mogą go anulować? A mam pod koniec sierpnia.
kzielu Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2014 A może być tak że jak jest ustalony termin to mogą go anulować? A mam pod koniec sierpnia. Jak sie skoncza wizy to oczywiscie ze tak, bo po prostu ich nie bedzie i nie wolno im wydac nic poza dostepny limit, natomiast jak ustalili termin rozmowy to bedzie wyliczyli ze sie nie skoncza.
sly6 Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2014 jak masz ustalony termin to bedziesz miec rozmowe i mozesz miec wydana wize jesli bedziesz sie kwalifikowac
kasia-125 Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2014 Dzięki za odpowiedź. I w sumie racja że jak się skończą to nie będą mieli ci wydawać. Tylko troch głupio by było, że wyższe niż mójmają wcześniej rozmowy i oni by dostali a ją nie :-)
franko Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2014 Dzięki za odpowiedź. I w sumie racja że jak się skończą to nie będą mieli ci wydawać. Tylko troch głupio by było, że wyższe niż mójmają wcześniej rozmowy i oni by dostali a ją nie :-) Sprawdzilem dostepne dane (CEAC) i do konca sierpnia powinni wydac max 46-47k wiz wiec moim zdaniem nie ma bata zeby odwolywali rozmowy w sierpniu. Dodatkowo AF i AS ma dodatkowe numery z rozmowami we wrzesniu wiec sadze ze pod koniec wrzesnia beda odwolywac rozmowy albo ludzie z AP (administrative processing) nie dostna wiz.
tamczytu Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2014 A ja musialam odwołac czerwcowa rozmowe, mowili, ze przesuną nas na wrzesien i teraz pewnie di.pa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.