polka1 Napisano 8 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2013 Witam wszystkich! Na lotnisku spotkala mnie niezbyt mila przygoda, moj pakiet do wizy K1 zostal skradziony, udalo mi sie wjechac jednak do stanow na paszporcie z wiza, i jestem obecnie "Paroled". Chcialabym zapytac, czy komus przydarzylo sie cos podobnego i jakie dokumenty trzeba bylo wtedy zgromadzic?
AgnieszkaS Napisano 8 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2013 Przepraszam, ale jak to zostal skradziony, jakim cudem?
polka1 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 8 Lipca 2013 Byl w bagazu podrecznym, a bagaz zostal skradziony.
Nigella Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2013 Matko swieta, wspolczuje... pierwszy raz slysze o takiej sytuacji
Laurka Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2013 Byl w bagazu podrecznym, a bagaz zostal skradziony. A czy linie lotnicze nie sa w stanie pomoc? Co z ubezpieczeniem bagazu? Ja tez Ci bardzo wspolczuje i zaluje, ze nie wiem jak pomoc. Dobrze, ze Cie przepuscili przez granice, a nie odeslali.
jkb Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2013 No to generalnie dosc niefajnie. Jak najszybciej skontaktuj sie z ambasada/konsulatem wydajacym wize, najpewniej trzeba bedzie skompletowac wszystkie dokumenty.
Joanna30 Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2013 Na VJ też był ostatnio taki przypadek... http://www.visajourney.com/forums/topic/439414-emergency-advice-stolen-bag-at-airport-with-visa-packet/ Dziewczyna dostała parole visa na 1 miesiąc i w ciągu tego czasu musi skompletować wszystkie dokumenty.
spicyvanilla Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2013 współczuję a można wiedzieć, na jakim lotnisku i w jakich okolicznościach nastąpiła kradzież? a jak ja się pytałam o możliwość kradzieży bagażu (nadawanego) przy wlocie, to dostałam odpowiedzi jakbym była jakaś przewrażliwiona, a tu proszę, jeszcze "lepsze" numery się zdarzają
sly6 Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2013 o bagazu podrecznym chyba nikt nie pisal z tego co pamietam .
kzielu Napisano 9 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2013 współczuję a można wiedzieć, na jakim lotnisku i w jakich okolicznościach nastąpiła kradzież? a jak ja się pytałam o możliwość kradzieży bagażu (nadawanego) przy wlocie, to dostałam odpowiedzi jakbym była jakaś przewrażliwiona, a tu proszę, jeszcze "lepsze" numery się zdarzają Dobrze ze spytalas o okolicznosci, bo o ile prz kradziezy nadawanego niewiele mozna zrobic, to podrecznego trzeba pilnowac po prostu...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.