Skocz do zawartości

Skradziony Pakiet

polka1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich! Na lotnisku spotkala mnie niezbyt mila przygoda, moj pakiet do wizy K1 zostal skradziony, udalo mi sie wjechac jednak do stanow na paszporcie z wiza, i jestem obecnie "Paroled". Chcialabym zapytac, czy komus przydarzylo sie cos podobnego i jakie dokumenty trzeba bylo wtedy zgromadzic?

Napisano

Byl w bagazu podrecznym, a bagaz zostal skradziony.

A czy linie lotnicze nie sa w stanie pomoc? Co z ubezpieczeniem bagazu?

Ja tez Ci bardzo wspolczuje i zaluje, ze nie wiem jak pomoc. Dobrze, ze Cie przepuscili przez granice, a nie odeslali.

Napisano

No to generalnie dosc niefajnie. Jak najszybciej skontaktuj sie z ambasada/konsulatem wydajacym wize, najpewniej trzeba bedzie skompletowac wszystkie dokumenty.

Napisano

współczuję :( a można wiedzieć, na jakim lotnisku i w jakich okolicznościach nastąpiła kradzież?

a jak ja się pytałam o możliwość kradzieży bagażu (nadawanego) przy wlocie, to dostałam odpowiedzi jakbym była jakaś przewrażliwiona, a tu proszę, jeszcze "lepsze" numery się zdarzają :unsure:

Napisano

współczuję :( a można wiedzieć, na jakim lotnisku i w jakich okolicznościach nastąpiła kradzież?

a jak ja się pytałam o możliwość kradzieży bagażu (nadawanego) przy wlocie, to dostałam odpowiedzi jakbym była jakaś przewrażliwiona, a tu proszę, jeszcze "lepsze" numery się zdarzają :unsure:

Dobrze ze spytalas o okolicznosci, bo o ile prz kradziezy nadawanego niewiele mozna zrobic, to podrecznego trzeba pilnowac po prostu...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...