polka1 Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Witam wszystkich! Na lotnisku spotkala mnie niezbyt mila przygoda, moj pakiet do wizy K1 zostal skradziony, udalo mi sie wjechac jednak do stanow na paszporcie z wiza, i jestem obecnie "Paroled". Chcialabym zapytac, czy komus przydarzylo sie cos podobnego i jakie dokumenty trzeba bylo wtedy zgromadzic?
AgnieszkaS Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Przepraszam, ale jak to zostal skradziony, jakim cudem?
polka1 Posted July 8, 2013 Author Report Posted July 8, 2013 Byl w bagazu podrecznym, a bagaz zostal skradziony.
Nigella Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Matko swieta, wspolczuje... pierwszy raz slysze o takiej sytuacji
Laurka Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Byl w bagazu podrecznym, a bagaz zostal skradziony. A czy linie lotnicze nie sa w stanie pomoc? Co z ubezpieczeniem bagazu? Ja tez Ci bardzo wspolczuje i zaluje, ze nie wiem jak pomoc. Dobrze, ze Cie przepuscili przez granice, a nie odeslali.
jkb Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 No to generalnie dosc niefajnie. Jak najszybciej skontaktuj sie z ambasada/konsulatem wydajacym wize, najpewniej trzeba bedzie skompletowac wszystkie dokumenty.
Joanna30 Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Na VJ też był ostatnio taki przypadek... http://www.visajourney.com/forums/topic/439414-emergency-advice-stolen-bag-at-airport-with-visa-packet/ Dziewczyna dostała parole visa na 1 miesiąc i w ciągu tego czasu musi skompletować wszystkie dokumenty.
spicyvanilla Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 współczuję a można wiedzieć, na jakim lotnisku i w jakich okolicznościach nastąpiła kradzież? a jak ja się pytałam o możliwość kradzieży bagażu (nadawanego) przy wlocie, to dostałam odpowiedzi jakbym była jakaś przewrażliwiona, a tu proszę, jeszcze "lepsze" numery się zdarzają
sly6 Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 o bagazu podrecznym chyba nikt nie pisal z tego co pamietam .
kzielu Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 współczuję a można wiedzieć, na jakim lotnisku i w jakich okolicznościach nastąpiła kradzież? a jak ja się pytałam o możliwość kradzieży bagażu (nadawanego) przy wlocie, to dostałam odpowiedzi jakbym była jakaś przewrażliwiona, a tu proszę, jeszcze "lepsze" numery się zdarzają Dobrze ze spytalas o okolicznosci, bo o ile prz kradziezy nadawanego niewiele mozna zrobic, to podrecznego trzeba pilnowac po prostu...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.