Takapolka Napisano 14 Października 2013 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Myślicie, ze jak użyje tego samego zdjecia, które załączałem rok temu to bedzie OK? Nie, musi mieć nie więcej niż pół roku - tak znalazłam w wytycznych do zdjęcia.
girl888 Napisano 14 Października 2013 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 czytalem i moim zdaniem lepiej nie ryzykowac z ta loteria a wasze zdanie jakie jest a co do loterii to jaka jest szansa wylosowania ,ile w tym roku przyznano kart polsce wiesz, nigdy nie wiadomo na 100 %, ale i tak związki z krajem i też osobiste odczucia konsula co do kandydata to co liczy się na rozmowie. A to czy wpływa na udział w loterii? tutaj na forum , z tego co wiem nikt nie pisał zeby takie pytanie dostał, nie wiem jak inni ludzi.Tak prawde mowiac to ta konferncja w 2011 roku wzbudziła takie watpliwosci, i zaraz sie wszyscy zaczeli rozpisywac, ze udział w loterri moze zaszkodzic. szansa nie jest duża- to loteria, jak każda inna. http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_6050.html tutaj informacja odnosnie liczby wylosowanych w ostaniej loterii.
king29 Napisano 15 Października 2013 Zgłoś Napisano 15 Października 2013 Witam wszystkich mam takie pytanie, czy wniosek o GC dv2015 muszę wypełnić wielkimi literami ??(drukowanymi ) czy nie koniecznie ??, wypełniałem w tamtym roku ale nie pamiętam , bo wszedłem już do wypełniania podania ale kliknąłem wstecz i wyszedłem bo nie jestem pewien. (mam nadzieje , że to mnie nie zdyskwalifikuje ale w sumie to nie wysyłałem podania tylko podjełem próbe jego wypełnienia, nic tam praktycznie nie klikając i nie zatwierdzając.) Czekam na odp , pozdrawiam.
AnnaFm Napisano 15 Października 2013 Zgłoś Napisano 15 Października 2013 i ja sprobowalam swego szczescia i wyslalam zgloszenie. szanse na wylosowanie sa niewielkie ale kto nie ryzykuje ten nie ma.....lacze sie w bolu, strachu i oczekiwaniu z tymi cojak ja chca spelnic sen o Ameryce i choc troche lepszym i godniejszym zyciu niz w ojczystym kraju
KaeR Napisano 15 Października 2013 Zgłoś Napisano 15 Października 2013 Witam wszystkich mam takie pytanie, czy wniosek o GC dv2015 muszę wypełnić wielkimi literami ??(drukowanymi ) czy nie koniecznie ?? A możesz pisanymi? Jan Kowalski będzie w porządku.
karusek Napisano 15 Października 2013 Zgłoś Napisano 15 Października 2013 i ja sprobowalam swego szczescia i wyslalam zgloszenie. szanse na wylosowanie sa niewielkie ale kto nie ryzykuje ten nie ma.....lacze sie w bolu, strachu i oczekiwaniu z tymi cojak ja chca spelnic sen o Ameryce i choc troche lepszym i godniejszym zyciu niz w ojczystym kraju Jakie ryzykuje? czym ryzykujesz wypełniając wniosek rejestrując się do losowania?????
king29 Napisano 15 Października 2013 Zgłoś Napisano 15 Października 2013 A możesz pisanymi? Jan Kowalski będzie w porządku. źle zrozumiałeś ten ,,zawias '' xD , to była inna wersja słowa ,,WIELKIMI'' no wiesz nie kazdy trybi wszystko co ludzie piszą. Dzięki za odp. pozdro., życzę szczęścia wszystkim próbującym
shmehr Napisano 16 Października 2013 Zgłoś Napisano 16 Października 2013 Kolejny napływ dzieciuchów na forum z problemami wieku dojrzewania, które myślą że pojadą do stanów ze stówą w kieszeni i hAmerykę podbiją. Naprawdę jak czytam co niektóre pytania i wątpliwości przy wypełnianiu wniosku do losowania to aż mi ręce opadają.
mi0706 Napisano 16 Października 2013 Zgłoś Napisano 16 Października 2013 Kolejny napływ dzieciuchów na forum z problemami wieku dojrzewania, które myślą że pojadą do stanów ze stówą w kieszeni i hAmerykę podbiją. Naprawdę jak czytam co niektóre pytania i wątpliwości przy wypełnianiu wniosku do losowania to aż mi ręce opadają. No trudno, tak to już jest, że ludzie piszą takie lub inne rzeczy! A może mu się z tą stówą uda i podbije Amerykę? Ja tam życzę szczęścia i powodzenia! Ja jak wyjeżdżałem do USA w 93 roku nie miałem w kieszeniu nawet 1 dolara! No co prawda Ameryki nie podbiłem ale było OK.
shmehr Napisano 17 Października 2013 Zgłoś Napisano 17 Października 2013 >>Mi0706 Jeśli wyjeżdżałeś na początku lat 90-tych to z pewnością wiesz, że teraz Stany to zupełnie inny kraj niż 20 lat temu. Poza tym wtedy wyjeżdżali ludzie urodzeni początkiem lat 70-tych i wcześniej. Ludzie posiadający fach w ręku i głowę na karku. Może i generalizuję, ale obecnie młodzież która się tu podpala wyjazdem do Stanów (wnioskuję, że to młodzież po tym w jaki sposób się wypowiadają) miałaby bardzo ciężkie początki w Stanach. Zero umiejętności i najlepiej żeby płacili za nic nie robienie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.