sly6 Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 karusek to jestes w miejszosci takich osob jesli chodzi o te sprawy majac te 40 + ,mozna wiele o tym poczytac na www. dlatego tez nie kazdy kto ma 40+ bedzie sie zachowywac jak 20latek
Dragony Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 @KaeR - jaki Ciechocinek??? Ja własnie po wczorajszej imprezne, 3 godzinki snu, rano trening, potem uczelnia i zaraz do pubu - nie wiem czy tak jest w Ciechocinku - nie byłam
KaeR Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 @KaeR - jaki Ciechocinek??? Ja własnie po wczorajszej imprezne, 3 godzinki snu, rano trening, potem uczelnia i zaraz do pubu - nie wiem czy tak jest w Ciechocinku - nie byłam To mi wyglada na kryzys wieku sredniego. ;P
tomey Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 To mi wyglada na kryzys wieku sredniego. ;P Tak, to może być to, ale to nic złego Ja też mam Chopper'a w garażu, a młode dziewczyny podobają się w każdym wieku
Dragony Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 e tam, od razu kryzys wieku średniego... Dziecko pobiera nauki w świecie, więc: imprezka - no to chyba każdy ma prawo czasem pójść na imprezę trening - taka praca uczelnia - cóż potrzebuję papierka pub - czy tylko młodzież może? Poza tym ja nie wiem czy kryzys wieku średniego dotyczy także kobiet
tomey Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 e tam, od razu kryzys wieku średniego... Dziecko pobiera nauki w świecie, więc: imprezka - no to chyba każdy ma prawo czasem pójść na imprezę trening - taka praca uczelnia - cóż potrzebuję papierka pub - czy tylko młodzież może? Poza tym ja nie wiem czy kryzys wieku średniego dotyczy także kobiet Właśnie nie byłem pewny czy u kobiet też takie zjawiska zachodzą, więc zapytałem żonę - nic o tym nie wie...
prem Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 Matrymonialnie sie zrobiło na forum. Podziwiam ludzi w dojrzały, wieku z odwarznymi planami. Wiem czym jest emigracja i jak wielkie zmiany wnosi w życie. Warto gonić za marzeniami
Gość miqhs Napisano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2014 U kobiet nie ma kryzysu wieku średniego, jest przypływ bardzo fajnych emocji po 40. Ale nie jest tak, że ma się więcej energii niż 20latkowie, no chyba że nie macie dzieci Trzymam za was kciuki, my lecimy już w wakacje, stres jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.