sheva07 Napisano 25 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2013 już tak cwaniaczki nie brońcie tych amerykańców dziewczyna ma racje podłe bydlaki i tyle.
KaeR Napisano 25 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2013 już tak cwaniaczki nie brońcie tych amerykańców dziewczyna ma racje podłe bydlaki i tyle. No to jak ma to przepraszamy. Wiza dotrze w ciągu trzech dni roboczych.
koko_dżambo Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 kurczę ja to chyba miałam szczęście bo dostałam dwie wizy, w tym ostatnia na 10 lat, a dokładnie tez starałam sie w listopadzie i za każdym razem mówiłam że na świeta do chłopaka....
haneczka019 Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GvjZubLibKo#t=48 Teraz już wiem dlaczego nie dostałam promesy na 10 lat tylko na rok... ukończyłam tylko akademie, a nie uniwerek, cholera Paula, która to ta Pani konsul? Branka?
Misuzu Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Wow, to rzeczywiscie zostałas okropnie potraktowana. Jak ja starałam sie o wize B2 tez mówiłam, że chce odwiedzic chłopaka (mówimy prawde przecież). Miałam duzo pytań, na kazde mogłam odpoiwiedzieć. Jak dostałam odmowę, to pan konsul jeszcze ze mna normalnie dyskutował kiedy to tym razem ja zadawałam pytania Wiec generalnie nie powiem, ze zostałam potraktowana źle. A to, ze ktos mówi, ze jedzie odwiedzić chłoapka/dziewczynę wcale nie wiąże sie z odmową. Sa osoby, które wize dostają własnie mówiąc prawdę. Odmowa zalezy od wielu innych czynników.
KaeR Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GvjZubLibKo#t=48 Teraz już wiem dlaczego nie dostałam promesy na 10 lat tylko na rok... ukończyłam tylko akademie, a nie uniwerek, cholera Paula, która to ta Pani konsul? Branka? Kiedyś uniwersytet medyczny był akademia. Nie był taki kiepski. Jest też AGH. :-P
paula502 Napisano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GvjZubLibKo#t=48 Teraz już wiem dlaczego nie dostałam promesy na 10 lat tylko na rok... ukończyłam tylko akademie, a nie uniwerek, cholera Paula, która to ta Pani konsul? Branka? Dokładnie 0:37. Grr
karina Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Wow, to rzeczywiscie zostałas okropnie potraktowana. Jak ja starałam sie o wize B2 tez mówiłam, że chce odwiedzic chłopaka (mówimy prawde przecież). Miałam duzo pytań, na kazde mogłam odpoiwiedzieć. Jak dostałam odmowę, to pan konsul jeszcze ze mna normalnie dyskutował kiedy to tym razem ja zadawałam pytania Wiec generalnie nie powiem, ze zostałam potraktowana źle. A to, ze ktos mówi, ze jedzie odwiedzić chłoapka/dziewczynę wcale nie wiąże sie z odmową. Sa osoby, które wize dostają własnie mówiąc prawdę. Odmowa zalezy od wielu innych czynników. Chyba najbardziej od konsula....szkoda ludzi, ktorzy maja naprawde szczere intencje. Chcesz powiedziec prawde, chcesz wrocic i nie daja Ci szansy... A z drugiej strony mamy kombinatorow... ech, szkoda mowic...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.