sly6 Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2014 moze tak byc ze 3 sezon bedzie taki a kto by ogladal miodowy serial a tak cos sie dzieje,cos nowego
lochraven Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2014 9 miesięcy mnie w kraju nie było (deployment, hurra...), widzę, że mam dużo do nadrobienia!
Paulina_89 Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2014 9 miesięcy mnie w kraju nie było (deployment, hurra...), widzę, że mam dużo do nadrobienia! Nadrabiaj nadrabiaj i włączaj się do dyskusji, bo jak widzisz połowa stałych bywalców się jara programem jak nasze babcie Modą na sukces
pelasia Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2014 Ja czasem sie zastanawialam czy z ta Danielle wszystko w poczatku, poniewaz zachowuje sie jak 13 latka. Jej dzieci wydają sie bardziej dojrzałe.
Paulina_89 Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2014 Dzieci wydaja sie dojrzalsze, bo patrza na ta sytuacje z boku i ogolnie maja w d... tego Mohameda, martwia sie o swoja matke. Matka natomiast czuje szał bo pewnie dawno faceta nie miala,a tu trafil sie mlody żigolo, wiec jest zakochana po uszy i trzyma go jak może. Milosc romantyczna to jednak silny narkotyk i niestety wylacza logiczne myslenie
Paulina_89 Napisano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 Draaaamaaa Pot, krew, łzy... http://www.tlc.com/tv-shows/90-day-fiance/videos/couples-in-crisis.htm No, moze bez krwi. Choc kto wie ?
KaeR Napisano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2014 Jak się słucha ojca tego od afrykanki, to aż się chce zdzielic ten głupi łeb. Jego żona wygląda jakby miała meksykańskie geny a on white pride uprawia. :-/
Paulina_89 Napisano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2014 Jak się słucha ojca tego od afrykanki, to aż się chce zdzielic ten głupi łeb. Jego żona wygląda jakby miała meksykańskie geny a on white pride uprawia. :-/ Ta Amy nawet nie ma rysow twarzy jak dla osoby niby czarnoskorej. Jest bardziej opalona niz czarna. Nie wiem czego ten koles chce. A odnosnie naszej ulubionej pary... Popatrzylam wlasnie w komentarze i znalazlam to: http://danielleandmohamed.tumblr.com/post/103467236830/cheating-allegations-possible-scamming-and-is
KaeR Napisano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2014 Ta Amy nawet nie ma rysow twarzy jak dla osoby niby czarnoskorej. Jest bardziej opalona niz czarna. Nie wiem czego ten koles chce. A odnosnie naszej ulubionej pary... Popatrzylam wlasnie w komentarze i znalazlam to: http://danielleandmohamed.tumblr.com/post/103467236830/cheating-allegations-possible-scamming-and-is Dziś z kolesia wyszedł scam. Przestraszył się za kilka lat zamiast GC i byłej żony, będzie miał GC i długi żony na karku. A miało być tak pięknie. Kurcze, będzie się działo za tydzień a ja będę akurat w drodze do Polski. Nie spojlerowac. Zaciagne sobie z internetu w poniedziałek. :-P
jkb Napisano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2014 Mohammed przypal odwala, a ta Danielle to tez niezle ziolko. Ojca narzeczonego Amy to ja mam ochote zdzielic porzadnie za te jego docinki. Chlopak naprawde ma sie z czego cieszyc a ten wyjezdza z takimi bzdurami.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.