cutmiut Napisano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 Wie ktoś czy na te badania konieczna jest karta szczepień? Byłem dziś w przychodni, ale mi nie chcieli oddać, zrobili mi kopię. Sama kopia wystarczy?
Monia12 Napisano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 Mi wydano ksero karty szczepień z pieczątką "Zgodność z oryginałem" i podpisem.
sly6 Napisano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 wez te umowy pomiedzy Toba a klientem aby bylo napisane co bylo robione co do karty szczepien czy tez innych dokumentow to jesli jest pieczatka za zgodnosc z orginalem to jest ok
sly6 Napisano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 12. Nie mogę lub nie mogłem przyjść w terminie wyznaczonym przez NVC/KCC na spotkanie z konsulem w sprawie wizy na pobyt stały. W jaki sposób mogę otrzymać nowy termin? Należy przyjść na spotkanie w wyznaczonym terminie, nawet w przypadku braku wymaganych dokumentów. Jedynie ważne sprawy rodzinne lub zdrowotne upoważniają do zmiany terminu. W takim przypadku prosimy o kontakt z Sekcją Wiz Imigracyjnych w Warszawie. http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/czsto-zadawane-pytania.html osoby zmienialy termin i bylo ok termin nowej rozmowy przychodzil listem zwyklym :)na podany adres . a czy to bedzie luty a moze marzec to sie okaze . kontakt masz przez e-mail lub tez numer telefonu +(48) (22) 625 10 42 - informacja telefoniczna - tylko na temat wiz imigracyjnych - Warszawa. Czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 14.00 - 16.00. e-mail: publicwaw@state.gov
Camea Napisano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 Witajcie. Czy zaświadczenie o niekaralnośći ma mieć tylko Aplikant do DV czy również współmałżonek ? a jak dzieći ???
sly6 Napisano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 wspolmalzonek tez ma miec zaswiadczenie o niekaralnosci.
amerykanki2 Napisano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2014 dziękuję za szybką odpowiedz. Pozdrawiam,
Filomena Napisano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2014 a u mnie nic a mamy nr 10XXX, tyle, że późno wypełniliśmy DS260 (w sierpniu). Zaczynam tracić nadzieję. Napisałam do KCC z prośbą o info nt. statusu i dostałam taką w sumie nic konkretnego nie wnoszącą odpowiedź Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.