Big Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2014 To lekko dziwna sytuacja: miales wize B1/B2, jezdziles, wracales, wszystko zgodnie z protokolem i nagle zdajesz sie (Znow) na laske konsula? Czyli co, stajesz sie potencjalnym niepowrotowcem?
sly6 Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2014 dobrze napisales co Konsul to inne myslenie kiedys pisalismy o tym duzo,ze wiza nie jest wydawana na stale i jesli Konsul,urzednik na granicy zobaczy ze cos nie gra to mozesz ta wize miec anulowana to nie dzieje sie czesto lecz takie cos jest mozliwe .
kubam1990 Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2014 witam:) 11 grudnia, bylem na spotkaniu w wawie:) poki co wrocilem bez gc i z paszportem do domu:)
karolina_2311 Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2014 witam:) 11 grudnia, bylem na spotkaniu w wawie:) poki co wrocilem bez gc i z paszportem do domu:) Hej ! Opisz prosze jak było na spotkaniu ? A i mam jeszcze jedno pytanie czy dodatkowe szczepionki robimy w swojej przychodni czy U LEKARZA NA BADANIACH W KRAKOWIE .? POZDRAWIAM
Monia12 Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2014 witam:) 11 grudnia, bylem na spotkaniu w wawie:) poki co wrocilem bez gc i z paszportem do domu:) Dostałeś odmowę?
Joanna30 Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2014 witam:) 11 grudnia, bylem na spotkaniu w wawie:) poki co wrocilem bez gc i z paszportem do domu:) Dlaczego nie dostałeś wizy? Możesz opisać? Może przyda się innym, którzy mają podobny przypadek do Twojego.
kubam1990 Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2014 Hej ! Opisz prosze jak było na spotkaniu ? A i mam jeszcze jedno pytanie czy dodatkowe szczepionki robimy w swojej przychodni czy U LEKARZA NA BADANIACH W KRAKOWIE .? POZDRAWIAM na spotkaniu bardzo milo:) mloda Pani na poczatku pogratulowała wylosowania, zadala kilka pytan zaiazanych z moim poprzednim pobytem w usa ( co tam robilem, jak dlugo itp) po czym wydrukowała mi karteczke z pytaniami na ktore odp mam im dosłać poprzez TNT:) czy gc dostane, nie wiem:) jesli masz karte szczepien z mlodosci, sa to wszytskie wymagane szczepienia, przynajmniej w moim przypadku. Na miejscu mozna wykoncac wszytskie potrzebne ( jesli jakis nie masz) Dostałeś odmowę? mozna powiedziec ze tymczasowa
sly6 Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2014 aby odpowiedz byla pelna nalezy wrocic w przeszlosc i jak widac mozna dostac wize turystyczna na 10 lat i nadal miec problemy z inna wiza. http://forum.usa.info.pl/topic/23176-procedura-administracyjna/ http://forum.usa.info.pl/topic/23146-brak-wizy-pytanie/
karolina_2311 Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2014 na spotkaniu bardzo milo:) mloda Pani na poczatku pogratulowała wylosowania, zadala kilka pytan zaiazanych z moim poprzednim pobytem w usa ( co tam robilem, jak dlugo itp) po czym wydrukowała mi karteczke z pytaniami na ktore odp mam im dosłać poprzez TNT:) czy gc dostane, nie wiem:) jesli masz karte szczepien z mlodosci, sa to wszytskie wymagane szczepienia, przynajmniej w moim przypadku. Na miejscu mozna wykoncac wszytskie potrzebne ( jesli jakis nie masz) mozna powiedziec ze tymczasowa o.k dziękuje powodzenia
sly6 Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2014 kubam1990 szybko odeslij to o co Cie prosza .jak bedziesz zwlekac to aby sie nie okazalo ze sprawa sie wyjasnila a wiz nie starczylo i dv 2015 sie skonczylo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.