Skocz do zawartości

Dv 2015 - Co Po 1 Maja 2014? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak oglądam terminarz spotkań na styczeń i jest prawie 50 zaproszeń na rozmowę (DV). W poprzednich miesiącach było chyba znacznie mniej (nie mam pewności). Czy mają określoną ilość wiz do przyznania na miesiąc?

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jagosza,tak maja ;) to moze sie roznic z lat ubieglych lecz maja pewnien max ;)

WikaZaneta dokladnie to pisze w instrukcji do loterii oraz pisalismy na forum ze zaproszenie na rozmowe przychodzi od 4 do 6 tygodni przed,moze i ktos dostanie te 2 miesiace lecz patrz na ten czas :) krotszy, sprawdzaj tez spam w poczcie elektroniczej

Napisano

Witam. Mam pytanie odnośnie opłaty imigracjnej USCIS którą dokonuje się poprzez stronę internetową urzędu imigracyjnego. W formularzu internetowym przy płaceniu przez konto osobiste w banku proszą o podanie swojego Bank Routing Number. Ja mam konto w PKO SA, lecz nie wiem który numer wpisać aby na stronie został przyjęty. Bez podania go nie mogę przejść dalej do płatności. Będę wdzięczny za pomoc.

Napisano

Otoz SWIFT code i Bank Routing Number to zamienne numery kodowe bankow USA, dla Twojego banku wygląda on tak: PKOPPLPW

Napisano

Jeszcze jedna proponuje próbę, jak nie wyjdzie to już się poddam.

Numer rachunku masz na 26 cyfr, więc pomiń dwie pierwsze i wklejak po kolei jak to ma byc czyli jako routing pierwsze 8 bez dwóch pierwszych, a pozostałe tak jak leci moze przejdzie. W takich wypadkach zawsze wole płacić kartą, mniej problemów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...