Jagosza Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Tak oglądam terminarz spotkań na styczeń i jest prawie 50 zaproszeń na rozmowę (DV). W poprzednich miesiącach było chyba znacznie mniej (nie mam pewności). Czy mają określoną ilość wiz do przyznania na miesiąc?
sly6 Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Jagosza,tak maja to moze sie roznic z lat ubieglych lecz maja pewnien max WikaZaneta dokladnie to pisze w instrukcji do loterii oraz pisalismy na forum ze zaproszenie na rozmowe przychodzi od 4 do 6 tygodni przed,moze i ktos dostanie te 2 miesiace lecz patrz na ten czas krotszy, sprawdzaj tez spam w poczcie elektroniczej
WikaZaneta Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Ok. To nastawiamy się na 4 tygodnie przed, zgodnie z Twoją radą sly6. Jeżeli dostaniemy zaproszenie trochę wcześniej, to będzie plus dla nas, ponieważ obecnie mieszkamy w Szkocji.
MalibuUSA Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Witam. Mam pytanie odnośnie opłaty imigracjnej USCIS którą dokonuje się poprzez stronę internetową urzędu imigracyjnego. W formularzu internetowym przy płaceniu przez konto osobiste w banku proszą o podanie swojego Bank Routing Number. Ja mam konto w PKO SA, lecz nie wiem który numer wpisać aby na stronie został przyjęty. Bez podania go nie mogę przejść dalej do płatności. Będę wdzięczny za pomoc.
olmeca Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Otoz SWIFT code i Bank Routing Number to zamienne numery kodowe bankow USA, dla Twojego banku wygląda on tak: PKOPPLPW
MalibuUSA Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Niestety sysyem odrzuca PKOPPLPW The Routing Number entered is invalid. Please try again. Może jest tu ktoś kto już uporał się z tą płatnością.
olmeca Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 swift wklepijesz razem z numerem rachunku i powinno poleciec.
MalibuUSA Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Niestety dalej to nie działa. http://send-picture.com/img-54b25c0bd4434.html
olmeca Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Jeszcze jedna proponuje próbę, jak nie wyjdzie to już się poddam. Numer rachunku masz na 26 cyfr, więc pomiń dwie pierwsze i wklejak po kolei jak to ma byc czyli jako routing pierwsze 8 bez dwóch pierwszych, a pozostałe tak jak leci moze przejdzie. W takich wypadkach zawsze wole płacić kartą, mniej problemów.
sly6 Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 zadzwon do banku i sie dowiedz co jest grane tutaj jest pare kodow http://bankshelp.com/find/poland/bank-polska-kasa-opieki-sa-bank-pekao-sa-swiftcode
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.