mi0706 Napisano 20 Maja 2014 Zgłoś Napisano 20 Maja 2014 Tam jest napisane "ineligible" czyli przeciwnosc tego o czym myslisz!
Daniox Napisano 20 Maja 2014 Zgłoś Napisano 20 Maja 2014 dzięki za odp mam jeszcze jedno pytanie - wypełniając wniosek ds-260 mam jakby 3 ankiety na siebie żone i córke i teraz pytanie każde z osobna trzeba wysyłać ? czy wyślą sie razem i w którym momencie dołącza się zdjecia poniewaz mam już wniosek wypełniony narzeie zapisany i nigdzie nie było komnikatu o dodaniu fotek pozdrawiam .
sly6 Napisano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 21 Maja 2014 tyska jak napisalem znajdz dobrego adwokata i wtedy zobaczysz co Ci powie,,na temat tego pobytu,pracy, prowadzenia firmy
bonhartus Napisano 21 Maja 2014 Zgłoś Napisano 21 Maja 2014 czy do wypełnienia ds 260 potrzebny jest paszport?
Daniox Napisano 21 Maja 2014 Zgłoś Napisano 21 Maja 2014 czy do wypełnienia ds 260 potrzebny jest paszport? tak jest potrzebna seria numer data wydania i data waznosci
davido Napisano 21 Maja 2014 Zgłoś Napisano 21 Maja 2014 no i co z tym "tajemniczym" invoice id number?
pusia29 Napisano 22 Maja 2014 Zgłoś Napisano 22 Maja 2014 dzięki za odp mam jeszcze jedno pytanie - wypełniając wniosek ds-260 mam jakby 3 ankiety na siebie żone i córke i teraz pytanie każde z osobna trzeba wysyłać ? czy wyślą sie razem i w którym momencie dołącza się zdjecia poniewaz mam już wniosek wypełniony narzeie zapisany i nigdzie nie było komnikatu o dodaniu fotek pozdrawiam . Podbijam to pytanie: ja, mąż i dwójka naszych dzieci(17 i 13 lat) mamy przesłać 4 oddzielne formularze DS-260 na każdego członka rodziny? Proszę o pomoc!
Daniox Napisano 22 Maja 2014 Zgłoś Napisano 22 Maja 2014 Podbijam to pytanie: ja, mąż i dwójka naszych dzieci(17 i 13 lat) mamy przesłać 4 oddzielne formularze DS-260 na każdego członka rodziny? Proszę o pomoc no nie doczekałem sie na odpowiedź i dziś wysyłałem formulaze i po zakończeniu wypełniania trzeba każdy wysyłać osobno i oddrukować potem zakładke PRINT CONFIRMATION pozdrawiam
slaw Napisano 22 Maja 2014 Zgłoś Napisano 22 Maja 2014 Elektroniczne Podanie o Wizę Imigracyjną DS-260 należy wypełnić online dla każdej osoby wyjeżdżającej, niezależnie od wieku. Jest ono dostępne dla osób posiadających bieżącą petycję imigracyjną na stronie internetowej CEAC po adresem https://ceac.state.gov/IV. Aby otworzyć i wypełnić podanie DS-260 potrzebne są dwa numery:numer sprawy (zaczynający się dla spraw warszawskich od liter WRW i następujących po nich 10-ciu cyfrach) oraz numer identyfikacyjny rachunku (NVC Invoice ID Number). Oba numery znajdą Państwo na zaproszeniu na rozmowę z konsulem otrzymanym z NVC (Notice to Applicant). Jeśli nie jest on dostępny, oba numery można uzyskać wysyłając e-maila do Krajowego Centrum Wizowego na adresNVCInquiry@state.gov. Numery te należy przynieść ze sobą na rozmowę z konsulem do Ambasady. Będą one niezbędne w razie konieczności dokonania poprawek w wysłanym elektronicznie podaniu DS-260. Jeśli petycja nie była procesowana w NVC, tylko została zatwierdzona w placówce zagranicznej USA, zamiast numeru identyfikacyjnego rachunku z NVC należy użyć swojej daty urodzenia w formacie RRRRMMDD (R - rok, M - miesiąc, D - dzień).
pusia29 Napisano 22 Maja 2014 Zgłoś Napisano 22 Maja 2014 Daniox, dzięki bardzo za udzielenie odpowiedzi, jutro się za to zabiorę, bo dzisiaj już nie mam głowy. pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.