Monia12 Napisano 7 Marca 2015 Zgłoś Napisano 7 Marca 2015 Pytanie do osób, które pisali do KCC maila..... za jaki czas przychodziła odpowiedz...? Czy w tym mailu datę urodzenia też trzeba podawac, czy też tylko Case Number, Nazwisko i Imie..? Datę urodzenia też trzeba podać. Ja pisałam parę miesięcy temu i odpowiedź mi przyszła po dwóch dniach od napisania(wszystko w dużej mierze zależy od świąt, weekendów, godzin pracy itd.).
LinaMax Napisano 7 Marca 2015 Zgłoś Napisano 7 Marca 2015 Datę urodzenia też trzeba podać. Ja pisałam parę miesięcy temu i odpowiedź mi przyszła po dwóch dniach od napisania(wszystko w dużej mierze zależy od świąt, weekendów, godzin pracy itd.). Wpisałam datę też, poczekam z tydzieńi zadzwonie do nich...Dzięki za odpowiedz..
LinaMax Napisano 9 Marca 2015 Zgłoś Napisano 9 Marca 2015 no i otrzymałam odpowiedz, ze moje wnioski sostali przetworzone i czekaja na ponowne przetworzenie przez Ambasadę..... Czy ktos otzrymał odpowiedz z taką trescią? i co to oznacza, że ile jeszcze potrwa to przetwarzanie, a pro po nowego paszportu, o czym sie pytałam, nic nie ma w odpowiedzi.... więc rozumiem , ze to ich nie dotyczy , tylko Ambasady.....
slaw Napisano 9 Marca 2015 Zgłoś Napisano 9 Marca 2015 no i otrzymałam odpowiedz, ze moje wnioski sostali przetworzone i czekaja na ponowne przetworzenie przez Ambasadę..... Czy ktos otzrymał odpowiedz z taką trescią? i co to oznacza, że ile jeszcze potrwa to przetwarzanie, a pro po nowego paszportu, o czym sie pytałam, nic nie ma w odpowiedzi.... więc rozumiem , ze to ich nie dotyczy , tylko Ambasady..... LinaMax kiedy napisałac email do KCC i ile czasu czekałąs na odpowiedz dzieki za info
Gary Napisano 9 Marca 2015 Zgłoś Napisano 9 Marca 2015 Z KCC to róznie bywa, ja jak napisałem to czekałem bardzo długo na odpowiedź i nic ciekawego nie napisali w sensie takiego co by mi przybliżyło jakiś termin, no jedynie że w tym miesiącu mogę spodziewać się powiadomienia i na to liczę, bo już się doczekać nie mogę i chciałbym jak najszybciej wyjechać
Alleen Napisano 9 Marca 2015 Zgłoś Napisano 9 Marca 2015 Mam problem ze stroną usatraveldocs. Zalogowałam i dalej już nie wiem co zrobić. Otóż jestem w moim panelu sterowania, są okienka: Inf wizowa, inf o opłatach, szczegóły dotyczące rodziny, brak wyznaczonych spotkań wizowych i dane o dostarczeniu dokumentów. Nie mogę jednak w żadne z nich wejść, jak mam dopisać dzieci, gdzie podać adres do wysyłki paszportów? Pomóżcie proszę.
LinaMax Napisano 10 Marca 2015 Zgłoś Napisano 10 Marca 2015 Mam problem ze stroną usatraveldocs. Zalogowałam i dalej już nie wiem co zrobić. Otóż jestem w moim panelu sterowania, są okienka: Inf wizowa, inf o opłatach, szczegóły dotyczące rodziny, brak wyznaczonych spotkań wizowych i dane o dostarczeniu dokumentów. Nie mogę jednak w żadne z nich wejść, jak mam dopisać dzieci, gdzie podać adres do wysyłki paszportów? Pomóżcie proszę. Wybierasz Nowy wniosek (z lewej strony masz), i każdy krok, to wybór pewnej informacji, np. jaka visa, ile osób, kiedy termin itd...... LinaMax kiedy napisałac email do KCC i ile czasu czekałąs na odpowiedz dzieki za info napisałam całkiem niedawno odpowiedz otrzymałam za 2 dni ( nie licząc weekend)
LinaMax Napisano 10 Marca 2015 Zgłoś Napisano 10 Marca 2015 tak, w sumie, to ja tak zauważyłam, że to sa ogólne informacje , akapit za akapitem...... tylko chcę wiedziec, jezeli wnioski czekaja na weryfikacje przez Ambasadę, czy ktoś tak miał, i ile czekał.... ja mysle , że mi przyjdzie termin rozmowy w tym miesiącu albo w kwietniu, bo tak naprawdę mój numer jest niski 9***, tylko wnioski pózno wysłane, bo dopiero w listopadzie.....i tak sobię liczę, że email przychodzi po 4 mies., a rozmowa jest około 6 mies póżniej..... takie moje obliczenia.... Z KCC to róznie bywa, ja jak napisałem to czekałem bardzo długo na odpowiedź i nic ciekawego nie napisali w sensie takiego co by mi przybliżyło jakiś termin, no jedynie że w tym miesiącu mogę spodziewać się powiadomienia i na to liczę, bo już się doczekać nie mogę i chciałbym jak najszybciej wyjechać a kiedy wysłałeś wnioski..?
sly6 Napisano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 2015 moze ktos odpisze ,lecz nie pamietam takiego przypadku ze ktos mial jeszcze raz weryfikacje wniosku Mozesz byc tym pierwszym z tego forum
LinaMax Napisano 10 Marca 2015 Zgłoś Napisano 10 Marca 2015 nie, czytałam podobny przypadek, ale chyba juz nie ma na forum tej osoby moze ktos odpisze ,lecz nie pamietam takiego przypadku ze ktos mial jeszcze raz weryfikacje wniosku Mozesz byc tym pierwszym z tego forum to nie jest "feryfikacja drugi raz" , tylko, czekają wnioski na weryfikację w Ambasadzie... , żle to napisałam wczesnie....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.