SuperTraveller Napisano 5 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2015 W Polsce żar leje się z nieba. Idę wziąć kąpiel w wannie z kostkami lodu Cytuj
Paulina_89 Napisano 5 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2015 zrobiłam swój własny ekonomiczny i ekologiczny proszek do prania chyba działa, bo poki co dopiera wszystkie moje białe reczniki P.S. Macie namiar na jakis tanszy nocleg (ponizej 120 dolarow) w NYC? Byle bez karaluchów i innego robactwa, nie musi byc na Manhattanie Moj znajomy sie wybiera do NYC i pytal mnie, a ze ja tylko spalam w hotelach na Manhattanie i chyba najtanszy Belvedere byl za $140 za noc, to pytam dalej... Cytuj
katlia Napisano 5 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2015 Paulina, na nocleg w NYC polecam airb&b. Ja placilam mniej niz $90 w swietnej, bardzo trendy czesci Brooklynu. Cytuj
Paulina_89 Napisano 5 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2015 Paulina, na nocleg w NYC polecam airb&b. Ja placilam mniej niz $90 w swietnej, bardzo trendy czesci Brooklynu. Dziekuje, przekaze koledze Cytuj
jannapa Napisano 6 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2015 a w maine slonecznie i niekoniecznie cieplo:) wmarzone wakacje - woda calkiem przyzwoita, nawet dalam sie namowic na plywanie:) pozdrawiam:) Cytuj
jkb Napisano 6 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2015 Polecam Sleep Inn w Brooklynie na 49th, placilismy chyba jakos $100 - $110 za noc. Jest parking bezplatny. Cytuj
KaeR Napisano 6 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2015 Polecam Sleep Inn w Brooklynie na 49th, placilismy chyba jakos $100 - $110 za noc. Jest parking bezplatny. Ja tez tam bylem, ale za $130. Parking bezplatny ale maly. Cytuj
jkb Napisano 6 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2015 Mały, bo mały, ale miejsce zawsze się znalazło i nie było problemu z zostawieniem samochodu po check-oucie na kilka godzin! Cytuj
Paulina_89 Napisano 6 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2015 Polecam Sleep Inn w Brooklynie na 49th, placilismy chyba jakos $100 - $110 za noc. Jest parking bezplatny. dziekuje, rowniez mu przekaze Cytuj
KaeR Napisano 6 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2015 ...ze mialem interview na stanowsko w UK. Zaczalem sie interesowac zarobkami na wyspach i wychodzi na to, ze sa one (duzo) nizsze niz w USA w moim przypadku... w niemoim przypadku rowniez. :] Generalnie kiedy patrze na przecietne zarobki w UK to jest dosc ubogo. W porownaniu z Polska nie jest zle a nie ma porownania z USA, szczegolnie biorac pod uwage koszty zycia. Cos mi sie wydaje, ze nie uda mi sie przed emerytura wrocic do Europy... Przynajmniej bez drastycznej redukcji zarobkow. :\ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi