ilon Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 Bardzo często przez internet zamawiam buty, torebki albo jakies inne dodatki, ale ubrań nigdy. Musze najpierw sobie przymiarzyc, bo czesto zdarza mi sie ze niby rozmiar dobry, wszystko ładnie i pięknie dopasowane, ale w klatce piersiowej takie jakies za małe. Spodnie tez musze przymierzac, bo niekazde mi pasuja. Jestem nieproporcjonalna jakas. ;D Cytuj
jkb Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 Komentarz niejakiego Stonogi po wyborach. Niesamowite. Uwaga: bardzo wulgarny jezyk :-) https://www.youtube.com/watch?v=NxynLwAbYQQ Cytuj
haneczka019 Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 Żenada. Aż mi uszy spuchły, chociaż ostrzegałeś. Cytuj
jkb Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 Żenada. Aż mi uszy spuchły, chociaż ostrzegałeś. Gość ma charyzmę i ogładę Cytuj
Anubis ^^ Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 What a sore loser! (sorry, ale lepiej to wychodzi po angielsku) Cytuj
haneczka019 Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Napisano 28 Października 2015 What a sore loser! (sorry, ale lepiej to wychodzi po angielsku) Jak by to ująć w stylu tego pana, to straszny ból... no, pewnej części ciała. Nie będę się zniżać do jego poziomu, ale też wulgaryzmy cisną mi się na usta. Zresztą za dużo chyba wypił po ogłoszeniu wyników. Cytuj
jannapa Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 cudny ten stonoga a ten tekst juz gdzies slyszalam: narod wspanialy, tylko ludzie kurwy wiecie z kogo to? Cytuj
andyopole Napisano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 29 Października 2015 cudny ten stonoga a ten tekst juz gdzies slyszalam: narod wspanialy, tylko ludzie kurwy wiecie z kogo to? J. Pilsudski. Cytuj
KaeR Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 J. Pilsudski. A on jest z PiS czy od kukiza? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi