haneczka019 Napisano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2015 Ja mam spora awersje do ludzi przyprowadzających swoje dzieci (czasem zupelnie male!) do kina. I to na filmy, ktore dziecka malego na pewno nie zainteresuja. I siedz sobie potem ogladajac, np. "Martian" i sluchaj jak bachorki rozmawiaja/krzycza/placza. Tak samo jak nie cierpie jak rodzice zupelnie ignoruja swoje rozkrzyczane dzieci w restauracjach/parkach/sklepach, etc. Ja wychodze z zalozenia, ze jak nie jestes w stanie nauczyc dziecka jak sie zachowywac w miejscu publicznym, to w ogole nie wyprowadzaj go do ludzi. Wasza dyskusja przypomniała mi pewną scenę z jednego serialu . [YT] [/YT] Cytuj
Joanna30 Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2015 ..., że wreszcie dostałyśmy potwierdzenie rezerwacji w ostatnim hotelu na naszym przyszłorocznym road trip w USA Ufff, jedna rzecz z głowy Cytuj
Magdalena S Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2015 Gratulacje! Mi wlasnie mija pierszy mc w USA. Udalo mi sie przebrnac przez cala papierkologie (SSN, konto bankowe, prawo jazdy, zakup samochodu + kredyt), Teraz tylko pozostalo mi czekac na zielona karte Zawsze myslalam ze w PL urzednicy robia problemy ze wszystkim, okazalo sie ze w USA nie jest lepiej. 1 Cytuj
andyopole Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2015 Gratulacje! Mi wlasnie mija pierszy mc w USA. Udalo mi sie przebrnac przez cala papierkologie (SSN, konto bankowe, prawo jazdy, zakup samochodu + kredyt), Teraz tylko pozostalo mi czekac na zielona karte Zawsze myslalam ze w PL urzednicy robia problemy ze wszystkim, okazalo sie ze w USA nie jest lepiej. Biurokraci sa wszedzie tacy sami.... Cytuj
ilon Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2015 Gratulacje! Mi wlasnie mija pierszy mc w USA. Udalo mi sie przebrnac przez cala papierkologie (SSN, konto bankowe, prawo jazdy, zakup samochodu + kredyt), Teraz tylko pozostalo mi czekac na zielona karte Zawsze myslalam ze w PL urzednicy robia problemy ze wszystkim, okazalo sie ze w USA nie jest lepiej. O boziu, super! Ja jestem chwile ponad miesiac a jedyne co dalam rade zrobic to wziac slub, kupic psa, nauczyc go kilku komend. O, jeszcze na silownie sie zapisalam. I to w sumie tyle, hehe. Cytuj
andyopole Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2015 O boziu, super! Ja jestem chwile ponad miesiac a jedyne co dalam rade zrobic to wziac slub, kupic psa, nauczyc go kilku komend. O, jeszcze na silownie sie zapisalam. I to w sumie tyle, hehe. Kazdy ma swoje priorytety. I to w sumie tyle, hehe. Cytuj
ilon Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2015 W tym momencie moge smialo dodac, ze jeszcze ubralam choinke. ;D Cytuj
pepeaz Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2015 O boziu, super! Ja jestem chwile ponad miesiac a jedyne co dalam rade zrobic to wziac slub, kupic psa, nauczyc go kilku komend. O, jeszcze na silownie sie zapisalam. I to w sumie tyle, hehe. http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201512/1450356742_ykr5ba_600.jpg Cytuj
Magdalena S Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2015 W tym momencie moge smialo dodac, ze jeszcze ubralam choinke. ;D zazdroszcze i psa i choinki niestety ja z pierwszym musze poczekac a z drugim pewnie sie nie doczekam w tym roku :/ Cytuj
andyopole Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2015 ..piątek był ostatnim dniem pracy w tym roku. W sobotę wedzenie szynek. Po południu imieniny u Adama. W niedzielę kosciol, rosol, kura i nap. W poniedziałek frrrruuu do Polski. Na całe 4 tygodnie. Przerabane w tej Hameryce. Śladowe ilości urlopu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi