andyopole Napisano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Wlasnie za to ze watek otwieral sie na ostatnim poscie stawialem to Forum za wzor innym, teraz doopa... Cytuj
ilon Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Hm, ja zawsze przechodze ze strony glownej wiec otwiera mi sie zawsze na tych, ktorych nie przeczytalam. Cytuj
Dragony Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Otwiera się na pierwszym nie czytanym poście. Wystarczy kliknąć w kropkę po lewej koło tytułu wątku w widoku nieczytanej zawartości. 2 Cytuj
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 10 minut temu, Dragony napisał: Otwiera się na pierwszym nie czytanym poście. Wystarczy kliknąć w kropkę po lewej koło tytułu wątku w widoku nieczytanej zawartości. Hmm, muszę się odnaleźć tutaj, bo na razie nie widzę żadnej kropki po lewej . Cytuj
Dragony Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Jak będę miała coś nieprzeczytanego to wrzuce obrazek Cytuj
Joanna30 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Jest możliwość przejścia do pierwszego nieczytanego posta - wystarczy wybrać gwiazdkę przy temacie. Cytuj
Dragony Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 O Joanna własnie, dzięki, chciałam to wrzucić ale nie miałam nic nieprzeczytanego. Czasem jest to gwiazdka czasem kropka - w zależności czy ktoś się wypowiadał w danym temacie czy nie Cytuj
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 1 minutę temu, Dragony napisał: Jak będę miała coś nieprzeczytanego to wrzuce obrazek O tą niebieską kropkę chodziło z chmurką wypowiedzi w środku? Cytuj
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 5 minut temu, Joanna30 napisał: Jest możliwość przejścia do pierwszego nieczytanego posta - wystarczy wybrać gwiazdkę przy temacie. Ooo, ok, dziękuję, ja wchodziłam po staremu w wątki, które mnie interesują, a wyświetlały się pogrubioną czcionką na stronie głównej . Cytuj
Joanna30 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Nie ma za co Sama odkryłam to przypadkiem A wracając do głównego tematu, to chciałam powiedzieć, że oglądam właśnie dokument o Albercie Goeringu, młodszym bracie Hermana, któy wczasie wojny ratował Żydów. Obaj wychowani w tym samym domu, a tak różne poglądy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi