jkb Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 A to nie jest tak, ze o ile sie nie ma GE to ten krzyzyk zawsze wyskakuje i trzeba sie do IO zglosic? Cytuj
andyopole Napisano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 (edytowane) Co to jest GE? aaaa, Global Entry... Edytowane 8 Lutego 2017 przez andyopole Cytuj
ilon Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 A moze, ja nie wiem. To bylo pierwszy raz jak wlatywalam do US na zielonej karcie, wiec nie wiem. Cieszylam sie, ze mimo wszystko bez zadnych problemow bylo Cytuj
andyopole Napisano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 Tak sobie mysle ze to Forum ma przed soba swietlana przyszlosc. W Polsce zakwaterowaly sie nowe bataliony US Force. Kupa zolnierza, wkrotce zacznie sie wywozka polskich dziewczyn z zachodniej Polski. 2 Cytuj
oss Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 (edytowane) Ale szowinista... Edytowane 8 Lutego 2017 przez oss Cytuj
andyopole Napisano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 8 minut temu, oss napisał: Ale szowinista... W ktorym miejscu? Sam sie dalem wyeksportowac... Cytuj
Gość Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 Zeby byc poprawnym politycznie powinienes dodac, ze beda tez panie "zolnierki" i moze sobie panow polakow do USA wywioza. Chociaz chyba bardziej popularny jest trend, ze to Amerykanin porywa polke. Cytuj
ilon Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 16 minut temu, Roelka napisał: Zeby byc poprawnym politycznie powinienes dodac, ze beda tez panie "zolnierki" i moze sobie panow polakow do USA wywioza. Chociaz chyba bardziej popularny jest trend, ze to Amerykanin porywa polke. Polki takie piekne, ze kazdy chcialby je wywozic Cytuj
andyopole Napisano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 26 minut temu, ilon napisał: Polki takie piekne, ze kazdy chcialby je wywozic Trzeba by jakies clo wywozowe wymyslec. Bedzie jakis grosz na program 500+.... Cytuj
Gość Napisano 9 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2017 Wyskoczylo mi na facebook'u. http://ddtorun.pl/pl/11_wiadomosci/8818_gestapowskie_k_wy_byly_kiedys_strzyzone_tak_publicysta_radia_maryja_mowi_o.html Jak tak mozna. o.O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi