andyopole Napisano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Lipca 2017 2 godziny temu, KaeR napisał: Sto lat! Sama musisz sobie skąpać rolkę w sosie sojowym wymieszanym z wasabi. Tylko z Wasabi ostrożnie bo piekielnie ostra, dodawaj do miseczki z sosem sojowymi po troszke tak żeby nie przekroczyć osobistej tolerancji na pikantnosc. Cytuj
Patipitts Napisano 8 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2017 A ja chora chyba zaraziłam sie od narzeczonego... u nas na campie sezon w pełni, dzieciaki itp. Zamówiłam wczoraj sukienkę a dzisiaj wybrałam papier na zaproszenia na slub. W niedziele gadałam tez z księdzem. Slub 2 wrzesnia jesli wszystko pójdzie dobrze. Co do sushi ja zawsze zjadam łososia i sporo wasabi bo lubię na ostro w niedziele jedziemy nad jezioro z narzeczonym, bratem i jego dziewczyna miłego weekendu Cytuj
andyopole Napisano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Lipca 2017 Dnia 7.07.2017 o 20:14, ilon napisał: A to oni mi tego nie doprawia? No jak tam. Doprawione nalezycie? Cytuj
Joanna30 Napisano 9 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2017 No właśnie - przeżyła urodziny? Spóźnione Wszystkiego NAJ! Cytuj
andyopole Napisano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Lipca 2017 2 minuty temu, Joanna30 napisał: No właśnie - przeżyła urodziny? Spóźnione Wszystkiego NAJ! Popijajała ostre sushi czymś tam. Proszę o ciszę, nie tuptać. Cytuj
ilon Napisano 9 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2017 Dopiero dzisiaj mam urodzinki wiec nikt sie nie spoznil! Dziekuje bardzo wszystkim za zyczonka <3 A sushi bylo super! Mega mi smakowalo, nawet nauczylam sie jesc paleczkami. Maczalam sobie tylko w sojowym, w wasabi troche sie balam, bo moja tolerancja na ostre jest bardzo niska. Juz nie moge sie doczekac nastepnego razu. Jak ktos bedzie w mojej okolicy to idziemy na sushi Cytuj
quarterback87 Napisano 9 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2017 Ilon, wszystkiego najlepszego. A że się bawię na urodzinach siostry to za Ciebie też toast będzie Cytuj
grape Napisano 9 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2017 Ilon, wszystkiego najlepszego! A ja dzisiaj ukonczylam swoj pierwszy w zyciu triatlon! Byl to tylko sprint ale i tak bylam dumna bo zajelam 2 miejsce w kat. wiekowej i bylam 6ta kobieta na 45 startujacych, takze pierwsze koty za ploty 1 Cytuj
haneczka019 Napisano 10 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2017 10 godzin temu, grape napisał: Ilon, wszystkiego najlepszego! A ja dzisiaj ukonczylam swoj pierwszy w zyciu triatlon! Byl to tylko sprint ale i tak bylam dumna bo zajelam 2 miejsce w kat. wiekowej i bylam 6ta kobieta na 45 startujacych, takze pierwsze koty za ploty Gratulacje grape! Ilon wszystkiego najlepszego, zazdroszczę tego sushi, uwielbiam, aż mi ślinka cieknie na samą myśl . 1 Cytuj
KaeR Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 Znow, nie zakladajac osobnego watku, spytam, czy sama combo card bedzie wystarczyc w DMV, zeby odnowic prawo jazdy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi