margherita_s Napisano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2021 On 12/3/2021 at 3:43 PM, andyopole said: Do nowej zabawki Kiciuś podchodzi z taką, pewną nieśmiałością. Cudowny nowy lokator! Ja też mam czarnego kota, nazywa się Donut Moje propozycje dla Twojego to Zorro albo Batman. Cytuj
andyopole Napisano 5 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) 10 godzin temu, rzecze1 napisał: Przecież to Gacek Po angielsku też chyba da się wymówić ok. Gatzek?… Gatsek? Na zdjęciu wygląda tak jakby miał nieproporcjonalnie duże uszy ale nie, nietoperza czyli gacka, uszami zupełnie nie przypomina. Dziękuję bardzo za pomysły i propozycje związane z imieniem. Myślę że jeszcze tydzień poczekam na werdykt. Wciąż przychodzą nowe, ciekawe sugestie. Edytowane 5 Grudnia 2021 przez andyopole Błąd w interpunkcji Cytuj
andyopole Napisano 5 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2021 2 godziny temu, margherita_s napisał: Cudowny nowy lokator! Ja też mam czarnego kota, nazywa się Donut Moje propozycje dla Twojego to Zorro albo Batman. Twój, ten że zdjęcia, jest bardzo ładny. Mój jest absolutnie czarny, bez żadnej białej plamki. 1 Cytuj
andyopole Napisano 7 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2021 On patrzy na mnie ja na niego. 1 2 Cytuj
Roelka v.2 Napisano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2021 1 hour ago, andyopole said: Kącik socjalny. Moje koty tez preferuja Friskies. Cytuj
andyopole Napisano 7 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2021 3 godziny temu, Roelka v.2 napisał: Moje koty tez preferuja Friskies. Nie wiedziałem które kupić wiec wzialem kilka różnych rodzajow z roznych marek. Na szczescie najbardziej mu smakuja te najtansze, po 60 centow sztuka. Cytuj
maverick96 Napisano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2021 8 hours ago, Roelka v.2 said: Moje koty tez preferuja Friskies. Moje tez, szczegolnie z extra gravy. 1 Cytuj
Roelka v.2 Napisano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2021 6 hours ago, andyopole said: Nie wiedziałem które kupić wiec wzialem kilka różnych rodzajow z roznych marek. Na szczescie najbardziej mu smakuja te najtansze, po 60 centow sztuka. Raz kupilam moim drozsze i zdrowsze jedzenie to nie chcialy... Friskies to chyba taki junk food dla kotow dlatego tak lubia :p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi