andyopole Napisano 6 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 @pepeaz dzieki, w domu poczytam bo juz fajerant. Mam kolejne pytanie, tym razem powazne! Firma postanowila mnie zrobic formalnym "menago" od produkcji, chcieli juz dzis ale powiedzialem ze jutro przedstawie tez swoje warunki i wymagania ktorych troche mam ale teraz tutaj nie wyjawie zeby nic nie sugerowac. Podwpowiedzcie prosze czego zazadac od firmy, na moja korzysc rzecz jasna. Podwyzka to sie rozumie samo przez sie, wiadomo, ale co jeszcze? Kierownikiem bylem juz nieraz (w Polsce) ale Managerem w Hameryce jeszcze nie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PannaEvans Napisano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Moje zdanie pewnie nic nie wniesie bo chociaz zarzadzam to w Polsce. Nie wiem jaka tam jest kultura bo ja (w pl) bym poszla po auto sluzbowe odpowiedniej klasy. W Stanach to pewnie benefity graja duza role wiec moze cos w tym kierunku? Elastyczny czas pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Andy, Ty to sobie nowiutkie krzeslo zażycz, bo dupcia juz nie bedzie uciekać z pracy, bedzie kupa roboty A tak na powaznie to chyba wszystko masz i o Ciebie dbają, jesli nic do glowy nie przychodzi. Gratulacje! Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez pelasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 @andyopole stosowną pięczątkę i elegancki wizytownik! zawsze też można wydębić kilka dni urlopowych gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, mola napisał: @andyopole stosowną pięczątkę i elegancki wizytownik! zawsze też można wydębić kilka dni urlopowych gratulacje! Wiesz dobrze ze pieczatki w USA praktycznie nie istnieja. Wizytowek jako czlowiek niebywajacy praktycznie nie zuzywam. Jak mi zrobili 500 szt kilka lat temu to do emerytury mi wystarczy. A urlopu mam tyle ile potrzebuje. @pelasia, krzeslo sobie kupiem sam pare lat temu i do emerytury tez mi wystarczy. @PannaEvans, samochod i telefon sluzbowy to nie w tym kraju, moje progi sa za niskie. Telefon sluzbowy dostal moj kolega jak go zrobili dyrektorem Dpmtu sprzedazy na Europe w Nike, tylko po to zeby byl na laczach 24/7. Tu firma raczej zaplaci za uzywanie prywatnego auta do celow sluzbowych i jesli cos takiego sie stanie to mi placa, cos ok. $0.80 za mile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 @andyopole - jezeli jako manager potrzebujesz telefon zeby kontaktowac sie ze swoim teamem albo zeby oni kontaktowali sie z Toba (rowniez po godzinach pracy) i musisz do tego uzywac swojego prywatnego telefonu to ja bym zapytala o reimbursement, a co, managerowi sie nalezy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 21 minut temu, andyopole napisał: Wiesz dobrze ze pieczatki w USA praktycznie nie istnieja. Oj tam oj tam. Ja nie mówię o oficjalnej, tylko takiej, np. "Nope!" Ktoś jakieś podanko, a Ty mu "nope!" Jak masz do tego pieczątkę to bardziej oficjalnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 15 minut temu, ilon napisał: @andyopole - jezeli jako manager potrzebujesz telefon zeby kontaktowac sie ze swoim teamem albo zeby oni kontaktowali sie z Toba (rowniez po godzinach pracy) i musisz do tego uzywac swojego prywatnego telefonu to ja bym zapytala o reimbursement, a co, managerowi sie nalezy. Ja pracuje tylko w pracy, po 4pm odpoczywam. Nawet nie mam sluzbowego email'a na swoich divajsach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 6 godzin temu, mola napisał: Oj tam oj tam. Ja nie mówię o oficjalnej, tylko takiej, np. "Nope!" Ktoś jakieś podanko, a Ty mu "nope!" Jak masz do tego pieczątkę to bardziej oficjalnie Swinia to ja jestem ale nie az taka. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 W dniu 6.04.2022 o 12:58, pepeaz napisał: https://reductionrevolution.com.au/blogs/how-to/radio-interference-led-lights Ten artykul to bardziej reklama niz poradnik. Chcialbym sie dowiedziec co mozna zrobic a tymczasem okazuje sie ze powinienem ten moj wspanialy "zwis sufitowy" wyrzucic. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi