Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
3 minutes ago, Xarthisius said:

USCIS oglosil propozycje zmian w oplatach (https://public-inspection.federalregister.gov/2022-27066.pdf). Z ciekawostek:

• I-485 z dodatkowymi I-131,I-765 - $1225 (extrasy byly za darmo) -> $2820!!!

Oj, odechce sie ludziom AOSow. :P Jak to przejdzie to podejrzewam tez ze mniej ludzi bedzie szlo droga K1 -> AOS. Zdecydowanie bardziej bedzie sie oplacalo robic I130.

Edytowane przez Roelka v.2

Napisano
7 minut temu, Xarthisius napisał:

wyglada na to, ze jeszcze sie zalapiemy na stare stawki z naszymi N-400.

Akurat na N400 wzrost nie jest taki wielki. Chociaz przy dwoch osobach na  kolacje by bylo.  :D

Napisano
1 minute ago, Xarthisius said:

LOL, jeszcze jeden nugget przegapilem:

• I-751 (remove conditions) - $680 -> $1,195

Nie dosc ze procesowanie I-751 teraz trwa srednio 2 -3 lata to jeszcze trzeba bedzie wiecej placic. Co za zart :D

Napisano
12 minut temu, ilon napisał:

Oh wow, niezle ich tam posr*alo z tymi niektorymi podwyzkami... Dobrze ze sie wyrobilam i juz im za nic nie musze placic :P 

He He. Me too!  Teraz USCIS moze nam. .....  :)

Napisano

To ja ciutkę zmienię temat, bo chciałam powiedzieć, że dzisiaj dostałam plan naszej wycieczki po Nowej Zelandii, na którą wybieram się w lutym i pomału zaczęło do mnie docierać, że tym razem się uda i nawet otwarcie chińskich granic nie powstrzyma mnie już przed wyjazdem :P

• Upvote 3
Napisano
49 minut temu, Joanna30 napisał:

To ja ciutkę zmienię temat, bo chciałam powiedzieć, że dzisiaj dostałam plan naszej wycieczki po Nowej Zelandii, na którą wybieram się w lutym i pomału zaczęło do mnie docierać, że tym razem się uda i nawet otwarcie chińskich granic nie powstrzyma mnie już przed wyjazdem :P

Pięknie! Ale Oregon to nie w tę stronę. ;)

• Haha 1