Joanna30 Napisano 28 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2023 (edytowane) Dopiero wzięłam się za przeglądanie zdjęć, więc to takich kilka na gorąco Edytowane 28 Lutego 2023 przez Joanna30 1 Cytuj
andyopole Napisano 28 Lutego 2023 Autor Zgłoś Napisano 28 Lutego 2023 Gdzieś tam na końcu świata ciepło a w Oregon wściekłe ataki zimy nie ustają! W moim przypadku to również najzimniejsza zima od czasu przyjazdu do USA. Cytuj
Sebol83 Napisano 2 Marca 2023 Zgłoś Napisano 2 Marca 2023 A w Polskim padole - a to slonce zaswieci, a to deszcz spadnie... raz bedzie +5, raz -2.... i ni hu hu nie wiadomo , czy to zima, czy to wiosna.... Niby ostrzegaja przed sniegiem... ale ja juz mam dosc takiej zimy.... albo niech spadnie te 10cm sniegu, zmrozi i trzyma, albo niech to cos co jest za oknem znika i da szanse wiosnie!!!! Cytuj
everden Napisano 2 Marca 2023 Zgłoś Napisano 2 Marca 2023 (edytowane) W Minnesocie pelno sniegu wciaz, wiosny nie widac..... Edytowane 2 Marca 2023 przez everden Cytuj
andyopole Napisano 2 Marca 2023 Autor Zgłoś Napisano 2 Marca 2023 51 minut temu, everden napisał: W Minnesocie pelno sniegu wciaz, wiosny nie widac..... Ale to juz chyba w Kanadzie.... Cytuj
everden Napisano 2 Marca 2023 Zgłoś Napisano 2 Marca 2023 2 hours ago, andyopole said: Ale to juz chyba w Kanadzie.... No prawie prawie, jezdzimy tam na lody co weekend Cytuj
andyopole Napisano 3 Marca 2023 Autor Zgłoś Napisano 3 Marca 2023 15 godzin temu, everden napisał: No prawie prawie, jezdzimy tam na lody co weekend Ech, kobiety. W Minnesocie zimno no to w poszukiwaniu wiosny jedzie do Canady zamiast w przeciwpołożną! Na dodatek na lody. Królowa Śniegu? "Bo z kobietami nigdy nie wie, oj nie wie się,...". Młodzieży, kto to spiewal? (Uczciwie, bez googlowania). Cytuj
ilya_ Napisano 5 Marca 2023 Zgłoś Napisano 5 Marca 2023 Dopiero dzis doszedlem do siebie po zatruciu papryka konserwowa - kupiona w polskim sklepie. Najprawdopodobniej byla nowa data nadrukowana, bo produkt niezjadliwy. Zauwazylem, ze cos "nie halo" ze mna wieczorem - po zjedzeniu 2 papryczek w kanapce na lunch, ale bylo juz za pozno. Wrocilem sie do tego sklepu, ale oczywiscie wlasciciel pali glupa. Kiedys ktos mi mowil / byc moze ktos tu na forum pisal aby uwazac na polskie sklepy. Teraz juz wiem. 3 dni mialem z glowy, odowdnilem sie jak sku#@$%^&. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi