andyopole Napisano 4 Grudnia Autor Zgłoś Napisano 4 Grudnia (edytowane) Zwroccie uwage na nakrycie glowy jednego z pracownikow obslugi. Przed chwila z chorągiewkami wyprowadzał nasz samolot podczas wypychania z Gate. Houston Airport 22 °C. Edytowane 5 Grudnia przez andyopole Cytuj
kzielu Napisano 5 Grudnia Zgłoś Napisano 5 Grudnia .....nigdy jeszcze nie widzialem tak powszechnego braku jakiegokolwiek wspolczucia dla kogos zamordowanego z zimna krwia (i powszechny brak zdziwienia ze cos takiego sie wydarzylo). Jak to nie jest obrazem jaka katastrofa jest opieka zdrowotna w US, to nie wiem co jest.... (dla niezorientowanych - zatrzelenie COE United Healthcare - ktore to przoduje w ilosci odrzuconych medical claimow - tak tak - masz ubezpieczenie w UHC, lekarz mowi ze trzeba operowac a ktos tam w UHC - dla ktorego istotne sa tylko i wylacznie korporacyjne metryki - mowi - nie trzeba <- zdarza sie codziennie). Cytuj
Xarthisius Napisano 5 Grudnia Zgłoś Napisano 5 Grudnia 5 minutes ago, kzielu said: Jak to nie jest obrazem jaka katastrofa jest opieka zdrowotna w US, to nie wiem co jest.... Dla mnie to: https://www.npr.org/2024/12/05/nx-s1-5217617/blue-cross-blue-shield-anesthesia-anthem Cytuj
Zuza007 Napisano Piątek o 11:33 Zgłoś Napisano Piątek o 11:33 17 hours ago, Xarthisius said: Dla mnie to: https://www.npr.org/2024/12/05/nx-s1-5217617/blue-cross-blue-shield-anesthesia-anthem Chore.... Cytuj
Zuza007 Napisano Piątek o 11:35 Zgłoś Napisano Piątek o 11:35 17 hours ago, kzielu said: .....nigdy jeszcze nie widzialem tak powszechnego braku jakiegokolwiek wspolczucia dla kogos zamordowanego z zimna krwia (i powszechny brak zdziwienia ze cos takiego sie wydarzylo). Jak to nie jest obrazem jaka katastrofa jest opieka zdrowotna w US, to nie wiem co jest.... (dla niezorientowanych - zatrzelenie COE United Healthcare - ktore to przoduje w ilosci odrzuconych medical claimow - tak tak - masz ubezpieczenie w UHC, lekarz mowi ze trzeba operowac a ktos tam w UHC - dla ktorego istotne sa tylko i wylacznie korporacyjne metryki - mowi - nie trzeba <- zdarza sie codziennie). To prawda, komentarze pod postami na ten temat mówią same za siebie... Z drugiej strony jak ktoś proponuje rozwiązania zbliżone do europejskich to od razu podnosi się krzyk, że komunizm. No nie zrozumiem tego narodu chyba nigdy... Cytuj
kzielu Napisano Piątek o 12:04 Zgłoś Napisano Piątek o 12:04 26 minutes ago, Zuza007 said: To prawda, komentarze pod postami na ten temat mówią same za siebie... Z drugiej strony jak ktoś proponuje rozwiązania zbliżone do europejskich to od razu podnosi się krzyk, że komunizm. No nie zrozumiem tego narodu chyba nigdy... Skutek zrecznej manipulacji - opowiada sie ludziom jak to strasznie jest w Europie pod tym wzgledem i jak na tym straca finansowo (!!!) i wiekszosc niestety wierzy w te bzdury. Cytuj
andyopole Napisano wczoraj o 21:15 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 21:15 Kicius znalazł nowe miejsce relaksu. 2 Cytuj
andyopole Napisano wczoraj o 21:17 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 21:17 W dniu 22.11.2024 o 19:13, andyopole napisał: Nie myślałem że doczekam spadku ceny poniżej $3.00/gallon. A w Texasie widzialem po $1.69 Cytuj
mcpear Napisano 23 godziny temu Zgłoś Napisano 23 godziny temu Moje Costco dzisiaj 3.89 (po raz pierwszy poniżej 4 chyba od 2020) - czas rozważyć samochód z bardziej paliwożernym silnikiem Jeszcze chwila a naklejki na dystrybutorach z Bidenem "I did that!" (Orange County jest obklejone) zamienią się na takie same z Trumpem Po ile te jajka mają być po 20 stycznia? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi