andyopole Napisano Poniedziałek o 19:40 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 19:40 Oj, ciezko po czterodniowym weekendzie wrocic do pracy. Sterta zamowien, na jutro zapowiedziane kontenery z dostawa od producenta. Po zimie ani sladu, dochodzi poludnie +10C. Cytuj
andyopole Napisano Poniedziałek o 20:04 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 20:04 9 godzin temu, Joanna30 napisał: O, a właśnie miałam pytać, czy ktoś w najbliższym czasie nie leci z tamtej strony kałuży na naszą Mam bzika na punkcie kremów Bath&Body Works, ale ostatnio są u nas takie promocje, że daj pan spokój... I chciałam zamówić z przewozem do Polski, bo u Was to są fajne promocje, a w outletach to już w ogóle Tutaj sobie popatrz: https://www.premiumoutlets.com/outlet/woodburn moze znajdziesz to co potrzebujesz. Jest tam tez cos z kosmetykami. Ja tam bylem moze ze dwa, trzy razy. Cytuj
Joanna30 Napisano Wtorek o 06:59 Zgłoś Napisano Wtorek o 06:59 10 godzin temu, andyopole napisał: Tutaj sobie popatrz: https://www.premiumoutlets.com/outlet/woodburn moze znajdziesz to co potrzebujesz. Jest tam tez cos z kosmetykami. Ja tam bylem moze ze dwa, trzy razy. No właśnie ja w takich outletach kupowałam, ale do tego potrzeba postawić stopę na Waszej ziemi, a u mnie się na razie nie zapowiada Cytuj
andyopole Napisano Wtorek o 16:03 Autor Zgłoś Napisano Wtorek o 16:03 9 godzin temu, Joanna30 napisał: No właśnie ja w takich outletach kupowałam, ale do tego potrzeba postawić stopę na Waszej ziemi, a u mnie się na razie nie zapowiada Obserwuj oferte. Jak znajdziesz cos co Ci pasuje (ja sie na na tych rzeczach znam slabo) pusc fotke i numer sklepu, jest ich tam kupa. Podjade i kupie. W sierpniu wybieram sie do Polski. 1 Cytuj
Joanna30 Napisano Środa o 07:45 Zgłoś Napisano Środa o 07:45 15 godzin temu, andyopole napisał: Obserwuj oferte. Jak znajdziesz cos co Ci pasuje (ja sie na na tych rzeczach znam slabo) pusc fotke i numer sklepu, jest ich tam kupa. Podjade i kupie. W sierpniu wybieram sie do Polski. Będę obserwować Dzięki! Cytuj
Zuza007 Napisano Środa o 09:16 Zgłoś Napisano Środa o 09:16 17 hours ago, andyopole said: Obserwuj oferte. Jak znajdziesz cos co Ci pasuje (ja sie na na tych rzeczach znam slabo) pusc fotke i numer sklepu, jest ich tam kupa. Podjade i kupie. W sierpniu wybieram sie do Polski. Można jeszcze zamówić na adres Andy'ego ze sklepu internetowego (mają większy wybór niż w sklepach stacjonarnych). Jak się zapiszesz do newslettera to będą Ci przesyłać info o aktualnych promocjach. A promocje potrafią być duuuuże. Tylko czy Andy ma tyle miejsca w bagażu ... Cytuj
Zuza007 Napisano Środa o 09:29 Zgłoś Napisano Środa o 09:29 11 minutes ago, Zuza007 said: Można jeszcze zamówić na adres Andy'ego ze sklepu internetowego (mają większy wybór niż w sklepach stacjonarnych). Jak się zapiszesz do newslettera to będą Ci przesyłać info o aktualnych promocjach. A promocje potrafią być duuuuże. Tylko czy Andy ma tyle miejsca w bagażu ... Można też zamówić z odbiorem w konkretnym sklepie-wtedy zaoszczędzisz na przesyłce Cytuj
Joanna30 Napisano 20 godzin temu Zgłoś Napisano 20 godzin temu (edytowane) Już nie będę tak andy'ego angażować Choć faktycznie, ceny online są niższe Edytowane 20 godzin temu przez Joanna30 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi