andyopole Napisano Poniedziałek o 19:40 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 19:40 Oj, ciezko po czterodniowym weekendzie wrocic do pracy. Sterta zamowien, na jutro zapowiedziane kontenery z dostawa od producenta. Po zimie ani sladu, dochodzi poludnie +10C. Cytuj
andyopole Napisano Poniedziałek o 20:04 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 20:04 9 godzin temu, Joanna30 napisał: O, a właśnie miałam pytać, czy ktoś w najbliższym czasie nie leci z tamtej strony kałuży na naszą Mam bzika na punkcie kremów Bath&Body Works, ale ostatnio są u nas takie promocje, że daj pan spokój... I chciałam zamówić z przewozem do Polski, bo u Was to są fajne promocje, a w outletach to już w ogóle Tutaj sobie popatrz: https://www.premiumoutlets.com/outlet/woodburn moze znajdziesz to co potrzebujesz. Jest tam tez cos z kosmetykami. Ja tam bylem moze ze dwa, trzy razy. Cytuj
Joanna30 Napisano Wtorek o 06:59 Zgłoś Napisano Wtorek o 06:59 10 godzin temu, andyopole napisał: Tutaj sobie popatrz: https://www.premiumoutlets.com/outlet/woodburn moze znajdziesz to co potrzebujesz. Jest tam tez cos z kosmetykami. Ja tam bylem moze ze dwa, trzy razy. No właśnie ja w takich outletach kupowałam, ale do tego potrzeba postawić stopę na Waszej ziemi, a u mnie się na razie nie zapowiada Cytuj
andyopole Napisano Wtorek o 16:03 Autor Zgłoś Napisano Wtorek o 16:03 9 godzin temu, Joanna30 napisał: No właśnie ja w takich outletach kupowałam, ale do tego potrzeba postawić stopę na Waszej ziemi, a u mnie się na razie nie zapowiada Obserwuj oferte. Jak znajdziesz cos co Ci pasuje (ja sie na na tych rzeczach znam slabo) pusc fotke i numer sklepu, jest ich tam kupa. Podjade i kupie. W sierpniu wybieram sie do Polski. 1 Cytuj
Joanna30 Napisano Środa o 07:45 Zgłoś Napisano Środa o 07:45 15 godzin temu, andyopole napisał: Obserwuj oferte. Jak znajdziesz cos co Ci pasuje (ja sie na na tych rzeczach znam slabo) pusc fotke i numer sklepu, jest ich tam kupa. Podjade i kupie. W sierpniu wybieram sie do Polski. Będę obserwować Dzięki! Cytuj
Zuza007 Napisano Środa o 09:16 Zgłoś Napisano Środa o 09:16 17 hours ago, andyopole said: Obserwuj oferte. Jak znajdziesz cos co Ci pasuje (ja sie na na tych rzeczach znam slabo) pusc fotke i numer sklepu, jest ich tam kupa. Podjade i kupie. W sierpniu wybieram sie do Polski. Można jeszcze zamówić na adres Andy'ego ze sklepu internetowego (mają większy wybór niż w sklepach stacjonarnych). Jak się zapiszesz do newslettera to będą Ci przesyłać info o aktualnych promocjach. A promocje potrafią być duuuuże. Tylko czy Andy ma tyle miejsca w bagażu ... Cytuj
Zuza007 Napisano Środa o 09:29 Zgłoś Napisano Środa o 09:29 11 minutes ago, Zuza007 said: Można jeszcze zamówić na adres Andy'ego ze sklepu internetowego (mają większy wybór niż w sklepach stacjonarnych). Jak się zapiszesz do newslettera to będą Ci przesyłać info o aktualnych promocjach. A promocje potrafią być duuuuże. Tylko czy Andy ma tyle miejsca w bagażu ... Można też zamówić z odbiorem w konkretnym sklepie-wtedy zaoszczędzisz na przesyłce Cytuj
Joanna30 Napisano wczoraj o 06:57 Zgłoś Napisano wczoraj o 06:57 (edytowane) Już nie będę tak andy'ego angażować Choć faktycznie, ceny online są niższe Edytowane wczoraj o 06:58 przez Joanna30 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi