krychu280 Napisano 12 Lutego Zgłoś Napisano 12 Lutego 15 minut temu, mr.stylo napisał: Za sam fakt pracy na wizie turystycznej możesz wylecieć i to z banem na 10 lat i to przed upływem 3 miesięcy ( bez przesiedzenia wizy ) a to nie doczytałem bo nie wiedziałem że aż tak.. Co sądzicie o tym cały pozwie o którym Simon mówił? Cytuj
mr.stylo Napisano 12 Lutego Zgłoś Napisano 12 Lutego 6 minut temu, krychu280 napisał: Co sądzicie o tym cały pozwie o którym Simon mówił? Z moim CN 360XX to pozwem się nie martwię . Lada chwila marcowy ( bardzo ważny ) VB Cytuj
krychu280 Napisano 12 Lutego Zgłoś Napisano 12 Lutego to ja mam o połowe mniejszy CN, bardzo ważny? skoro jest ban to i tak niepewnosc, a z drugiej strony patrząc jak to idzie w poprzednich latach to chyba ciężko przewidziec co tam moze wpaść. Może na weekend już coś podadzą I tak to człowiek żyje od VB do VB hah Cytuj
mr.stylo Napisano 12 Lutego Zgłoś Napisano 12 Lutego 4 minuty temu, krychu280 napisał: bardzo ważny? Tak bo to połowa FY Cytuj
mcpear Napisano 12 Lutego Zgłoś Napisano 12 Lutego 3 hours ago, krychu280 said: Nie szalejmy az tak, w miare przyziemne warunki Rozkochać w sobie obywatela / obywatelkę podczas wizyty na ESTA a potem to już z górki: ślub + GC. Jak jesteś mniej nastawiony uczuciowo to etap rozkochania możesz pominąć Cytuj
krychu280 Napisano 12 Lutego Zgłoś Napisano 12 Lutego 9 minut temu, mcpear napisał: Rozkochać w sobie obywatela / obywatelkę podczas wizyty na ESTA a potem to już z górki: ślub + GC. Jak jesteś mniej nastawiony uczuciowo to etap rozkochania możesz pominąć Nadal to tak działa? Ja tu zwarty i gotowy, slub w pl ogarniety bo DV26 wygrana a tu klops.. Cytuj
mr.stylo Napisano 12 Lutego Zgłoś Napisano 12 Lutego Godzinę temu, krychu280 napisał: a tu klops A ja mam jakiegoś czuja ,że będzie dobrze . Cytuj
krychu280 Napisano 12 Lutego Zgłoś Napisano 12 Lutego 2 godziny temu, mr.stylo napisał: A ja mam jakiegoś czuja ,że będzie dobrze . Ja tam życzę każdemu żeby się udało, trzymam kciuki żeby tak było! Cytuj
andyopole Napisano 11 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 11 godzin temu Dzis w "moim" markecie można było kupić korzeń pietruszki. Spotkałem po raz pierwszy na West Coast a pare lat tu juz mieszkam! Leżały te korzenie obok pasternaku, który jak wiadomo jest bardzo podobnym krewniakiem ale o zupełnie innym smaku i zapachu. Aż ten korzeń skaleczyłem paznokciem żeby sprawdzić czy to aby naprawdę pietruszka. 1 Cytuj
Zuza007 Napisano 7 godzin temu Zgłoś Napisano 7 godzin temu 3 hours ago, andyopole said: Dzis w "moim" markecie można było kupić korzeń pietruszki. Spotkałem po raz pierwszy na West Coast a pare lat tu juz mieszkam! Leżały te korzenie obok pasternaku, który jak wiadomo jest bardzo podobnym krewniakiem ale o zupełnie innym smaku i zapachu. Aż ten korzeń skaleczyłem paznokciem żeby sprawdzić czy to aby naprawdę pietruszka. Odnoszę wrażenie, że korzeń pietruszki to generalnie jest egzotyką (poza Polską). Mieszkałam parę lat w Szwecji i tam też tylko pasternak można było kupić. Natka pietruszki - proszę bardzo, korzeń - z jakiegoś dziwnego powodu był nie do kupienia... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi